محمد تاج الدینی با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: سالیانه 21 میلیون و 600 هزار شاخه گل در چهار گروه گلهای آپارتمانی، گلدانی شب عید، شاخه بریده و کاکتوس ها در این شهرستان تولید و دو میلیون و 500 هزار شاخه از آن صادر می شود.
وی با اشاره به خریداران گل های صادراتی این شهرستان گفت: عمده خریداران گل های تولید شده در ساوجبلاغ به کشورهای حوزه خلیج فارس و همسایه صادر می شود.
تاج الدینی گفت: این شهرستان با 36 هکتار اراضی زیر کشت گل، مرکز تولید این نماد شادابی و سرزندگی در البرز است.
وی افزود: گلهای لیلیوم، استریلیزا، نرگس، یوکا، رز و پامچال بیشترین تولیدات گل ساوجبلاغ را تشکیل می دهند.
تاج الدینی درآمد حاصل از صادرات گل در این شهرستان را بالغ بر 10 میلیارد تومان در سال ذکر کرد و از اشتغال 900 نفر در این بخش خبر داد.
تاج الدیی در گفتگو با مهر:
ساوجبلاغ با تولید 21 میلیون شاخه گل عمده ترین صادرکننده گل در البرز است

ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به تولید انبوه گل در این شهرستان گفت: ساوجبلاغ با تولید سالیانه بیش از 21 میلیون شاخه گل به مرکز تولید و صادرات گل در استان البرز بدل شده است.
کد خبر 1580687
نظر شما