به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در حادثه سیل احیر در استان گلستان، هیچ اسکان اضطراری صورت نگرفته است.
وی گفت: سیل 28 اسفندماه سال 90 همزمان با فعالیت ستاد د ایمی تسهیلات نوروزی استان گلستان بود که مسئولیت جمعیت هلال احمر استان را دو چندان می کرد.
اکبری ادامه داد: در این ایام 40 دستگاه چادر در اختیار مردم قرار گرفت تا لوازم شخصی خود را در ان قرار دهند، اما این موضوع به معنای اسکان اضطراری نیست.
وی با اشاره به پایگاه امداد هوایی در استان گفت: با هماهنگی ستاد حوادث و استانداری استان، پایگاه امداد هوایی استان به بهره برداری خواهد رسید و در پی استقرار بالگرد نیز در استان هستیم.
در ادامه این نشست مطبوعاتی سرهنگ محمد غفاری نماینده لشگر 30 پیاده گرگان گفت: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع سیل در استان ، یک دستگاه بیل مکانیکی و 11 نفر در قالب 4 تیم راننده نیرو به منطقه اعزام شد و فرمانده گردان مهندسی نیز در این ایام بصورت شبانه روزی در منطقه حضور داشت.
نظر شما