به گزارش خبرنگار مهر، احمد علم الهدی، عصر چهارشنبه در نشست ستاد اجتماع عظیم عزاداران فاطمی اظهار کرد: بخش های مختلف دولتی، تشکل های مردمی و هیات های عزاداری باید به منظور برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم دهه فاطمیه تلاش کنند.
وی با بیان این مطلب که باید برای برگزاری مراسم با شکوه شهادت حضرت فاطمه از تمام توان بهره گرفت، تصریح کرد: باید از توان هر یک از بخشهای تاثیر گذار جامعه برای برگزاری باشکوه آیین بزرگدشت دهه فاطمیه و به خصوص سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) بهره لازم گرفته شده و در استفاده از امکانات همه بخشهای تاثیر گذار در این زمینه کوتاهی نشود.
وی یادآور شد: همچنین آیین سالروز شهادت آن حضرت روز چهارشنبه ششم اردیبشهت ماه با حضور آحاد عزاداران فاطمی و هیاتهای عزاداری در میدان شهدای مشهد با مداحی برگزار شده و سپس عزاداران در قالب دسته های عزاداری و سینه زنی به سوی حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) حرکت کرده و در آنجا به ادامه عزاداری خواهند پرداخت.
نظر شما