به گزارش خبرگزاری مهر،علی محمد آزاد در شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه 100 درصد اعتبارات مصوبات هیئت دولت به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است، اظهار داشت: این اعتبارات به پروژه های استان تزریق شده است که با جذب کامل آن توسط دستگاه های اجرایی همه پروژه های بزرگ مصوب دولت که بیش از 70 درصد پیشرفت داشته اند با عنوان پروژه های مهر ماندگار، تا اردیبهشت سال 92 به بهره برداری می رسند.
وی با تاکید بر تسهیل سازی جذب اعتبارات در چهار چوب قانون، خواستار تشکیل کارگروه های ویژه برای بررسی مشکلات پیش رو و تسریع در اتمام پروژه های عمرانی استان شد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان همچنین از یکصدمین سفر استانی رئیس جمهور به یکی از استان های کشور خبر داد و افزود: همزمان با یکصدمین سفر استانی رئیس جمهور نمایشگاهی از خدمات و عملکرد دولت در یکی از استان های کشور برپا می شود که همه دستگاه های اجرایی استان باید از این فرصت برای اطلاع رسانی اقدامات ماندگار دولت نهم و دهم در استان، استفاده کنند.
وی ارائه عملکرد دستگاه ها را بصورت مقایسه ای با گذشته و قابل درک برای عموم مورد تاکید قرار داد.
نظر شما