پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۴:۰۲

برزگری در گفتگو با مهر:

ارتقای کیفیت نیازمند تدوین و تجدید نظر استانداردهای مورد نیاز است

ارتقای کیفیت نیازمند تدوین و تجدید نظر استانداردهای مورد نیاز است

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ارتقای کیفیت نیازمند تدوین و تجدید نظر استانداردهای مورد نیاز است و این امر باید همواره مد نظر باشد.

نظام الدین برزگری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ارتقای کیفیت و استانداردسازی که یک هدف بسیار مهم است، با تدوین و تجدید نظر استانداردهای مورد نیاز در تولید محقق می شود.

رئیس سازمان ملی استاندارد ادامه داد: نهضت کیفیت در تولید سرلوحه کار این سازمان قرار گرفته و باید زمینه های این امر را با همکاری بخشهای ذیربط به بهترین نحو فراهم کنیم.

وی گفت: لازم است همواره به به اهمیت تدوین استانداردها در ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی و تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها ا با توجه به این امر و در نظر گرفتن آن انجام دهیم.

تودیع و معارفه مدیرکل دفتر تدوین استاندارد برگزار شد

رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دفتر تدوین استاندارد این سازمان با حضو مسئولان و همکاران ذیربط برگزار شده است.

برزگری ادامه داد: مراسم تودیع عبدالرحمن پورحبیبی مدیرکل اسبق و معارفه مهندس آزیتا خضرایی سرپرست دفتر تدوین استاندارد سازمان ملی استاندارد برگزار شده است.

وی گفت: در این مراسم، کارکنان دفتر تدوین استاندارد و دیگر همکاران از بخشهای مختلف سازمان به همراه مدیران و معاونان ذیربط حضور داشتند.

وی افزود: در این مراسم، ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست جدید دفتر یادشده از خدمات ارزنده پورحبیبی در طول مدت مدیریت وی در این سازمان قدردانی شده است.

کد خبر 1581066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha