پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۹۱، ۱۷:۳۹

با حضور قاضی عسکر/

نرم‌افزارهای تخصصی حج و زیارت رونمایی شد

نرم‌افزارهای تخصصی حج و زیارت رونمایی شد

قم - خبرگزاری مهر: 10 نرم افزار تخصصی حج و زیارت در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی حج و مجری طرح تولید نرم‌افزارهای حج ظهر پنجشنبه در این مراسم که در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه نرم‌افزار‌های تخصصی حج و زیارت تولید مشترک بعثه مقام معظم رهبری و مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی است گفت: هدف از تولید لوح‌های فشرده ده‌گانه زنده نگه داشتن یاد و نام فقیهان و احیای میراث گرانسنگ آنان است.

حجت‌الاسلام روزبه برکت رضایی دسترسی سریع و آسان به منابع دست اول علمی و تحقیقی را از جمله دیگر اهداف این نرم افزارها دانست و تاکید کرد: دستیابی به منابع اصیل و عرضه یک جای تألیفات حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت و راه‌اندازی جامع‌ترین کتابخانه‌ تخصصی و غنی پیرامون مسائل حج و زیارت به شکل موضوعی از دیگر اهداف تولید این لوح فشرده به شمار می‌آید.

وی اضافه کرد: تمایل گسترده مجامع دانشگاهی و زائران فرهیخته به مباحث گوناگون و متنوع حج و زیارت و امکان دسترسی اکثریت آنان به رایانه همچنین ارائه مباحث اعتقادی و پاسخ به شبهات وهابیت اهمیت این لوحهای فشرده را در جهان اسلام مضاعف می‌کند.

مدیر پایگاه اطلاع‌رسانی حج با بیان اینکه در حال حاضر بیش از پنج هزار روحانی در امر حج و عمره و 10 هزار روحانی در امر عتبات در شبکه روحانیون حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت مشغول به فعالیت هستند ادامه داد: این نرم‌افزارها امکانات ویژه پژوهشی برای کارگزاران حج و عموم علاقه مندان به حوزه حج و زیارت را فراهم آورده است.

وی اسرار و معارف حج، احکام و مناسک حج، اماکن و آثار اسلامی، سفرنامه و خاطرات، اعتقادات و پاسخ به شبهات، عتبات عالیات و سوریه، مکتبه الحج، جامع حج، کتابخانه زائر و زائر همراه را عناوین این نرم افزارها دانست.

امکان اعزام بیش از هفت میلیون زائر به عتبات عالیات وجود دارد

همچنین حجت الاسلام قاضی عسکر در سخنانی در این مراسم با اشاره به ظرفیت بالا برای اعزام زائر به عتبات عالیات یادآوری کرد: امکان اعزام بیش از هفت میلیون زائر در سال به عتبات عالیات وجود دارد اما هم اکنون یک و نیم میلیون نفر اعزام می‌شوند.

وی با اشاره به ضرورت روآوردن به فضای مجازی تاکید کرد: مشکل خرید کتاب‌های حوزه حج وکلام با تولید این نرم ‌افزارها حل شده است.
 

کد خبر 1581222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha