پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۰۰

4 مجموعه شعر جدید از «شعر نگاه معاصر» به زودی چاپ می‌شود

4 مجموعه شعر جدید از «شعر نگاه معاصر» به زودی چاپ می‌شود

4 مجموعه شعر جدید از مجموعه «شعر نگاه معاصر» در هفته پیش رو از چاپخانه خارج شده و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، به تازگی 4 مجموعه شعر جدید از این مجموعه با عناوین «چند رضایی» سروده رضا حیرانی، «و تن فروشی نیست» سروده فریاد شیری، «دختر خوبی که شاعر است» سروده سپیده جدیری و «امپرسیون بیرون غار» سروده شهین خسروی نژاد توسط انتشارات نگاه منتشر شدند که در یک مراسم از‌ آن‌ها رونمایی به عمل آمد. حالا 4 مجموعه شعر دیگر هم آماده چاپ هستند که به زودی منتشر خواهند شد.

«چشم به راه ابریشم» سروده علی اسداللهی، «میز بی‌گلدان» سروده مریم مهر‌آذر، «سردخانه» سروده علی کاکاوند و «خواهرخونه» سروده داریوش معمار 4 کتاب جدیدی هستند که در حال حاضر در مرحله صحافی هستند و طی روزهای پیش رو، از چاپخانه بیرون می‌آیند.

از مجموعه «شعر نگاه معاصر» به تازگی 2 عنوان دیگر مجوز چاپ را دریافت کرده‌اند که عبارت‌اند از «آستارا تنها بندر بی‌کشتی» از داود ملک‌زاده و «یاسمن در باد» سروده اسماعیل یوردشاهیان.  2 مجموعه شعر «دوست دارم گاهی شاعر نباشم» از واهه آرمن و «در میمون خودم پدربزرگم» هم به تازگی توسط انتشارات نگاه برای کسب مجوز به ارشاد رفته‌اند.

170 عنوان مجموعه شعر جدید هم به تازگی به دبیرخانه مجموعه نگاه شعر معاصر رسیده است که به مرور زمان برای چاپ، انتخاب می‌‌شوند.

کد خبر 1581364

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha