پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۹

حجت الاسلام کوثری:

در سایه کار و تولید تورم و گرانی از بین می‌رود

در سایه کار و تولید تورم و گرانی از بین می‌رود

شیروان - خبرگزاری مهر: امام جمعه شیروان گفت: در سایه کار و تولید است که تورم و گرانی از بین می‌رود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام کوثری در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته شیروان افزود: باید فرهنگ کار و تولید در جامعه نهادینه شده و مردم کار را مایه ارزش و اعتبار خود بدانند، زیرا در سایه کار و تولید است که تورم و گرانی در جامعه از بین می‌رود.

وی با اشاره به روز جهانی کار و کارگر افزود: تجلیل و تکریم مقام کار و کارگر، سبب ایجاد روحیه در بین این قشر زحمتکش جامعه شده و زمینه پیشرفت و توسعه اقتصاد کشور را فراهم می‌کند.

خطیب نماز جمعه شیروان اظهارداشت: اسلام سستی و تنبلی را که باعث متوقف شدن چرخه اقتصاد زندگی و خشکیدن چشمه نیروی آدمی و فساد جامعه می‌شود، نهی کرده است.

حجت الاسلام کوثری، بیکاری را باعث فقر و انحطاط در جامعه دانست و گفت: این کار علاوه بر اینکه ضررهای جبران ناپذیری را به دنبال دارد، باعث ریختن آبروی افراد شده و آدمی را در انظار دیگران نیز کوچک و خوار می‌سازد.

امام جمعه شیروان با بیان اینکه در اسلام بر علم‌آموزی، جهاد در راه خدا و کار و تلاش همواره تأکید شده است، افزود: این کارگر است که با کار و تلاش، باعث استقلال و قطع وابستگی کشور به بیگانگان شده و شکوفایی اقتصاد جامعه را رقم می‌زند.

خطیب جمعه شیروان با انتقاد از فاصله زیاد نرخ کالا از توزیع تا مصرف، از مسئولین خواست تدبیری بیندیشند تا دست رابطه‌ها و واسطه‌ها کوتاه و اجناس با طی مسیری درست، ارزان‌تر به دست مردم برسد.

حجت الاسلام کوثری بامحکوم کردن حملات تروریستی درعراق وافغانستان ازمجامع بین الملل خواست تا با ایفای نقش اصلی خود، مایه ایجاد امنیت در منطقه باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با گرامیداشت سالروز شاعرایرانی سعدی شیرازی گفت: کتاب نظم و نثر بوستان و گلستان سعدی، از سرمایه‌ها و افتخارات ملت ایران به شمار می‌رود.

حجت الاسلام کوثری با تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه و سالروز شهادت یگانه بانوی عالم حضرت فاطمه الزهرا (س) تصریح کرد: عبادت، عفت، شوهرداری، تربیت فرزند، قناعت و زهد حضرت زهرا (س) و دفاع آن حضرت از حریم ولایت، باید سر مشق زنان جامعه اسلامی باشد.

امام جمعه شیروان افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) نمونه اصلی و واقعی پیروی، حمایت ودفاع از ولایت است.

کد خبر 1581497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha