به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از مركز پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ، اين كارگاه در مجموعه فرهنگي شهرك اميد برگزار شد و طي آن شركت كنندگان پس از مراسم افتتاحيه با حضور در چهار كارگاه آموزشي پيش بيني شده، ابتدا در قالب بحث هاي گروهي با مفاهيمي چون بحران ، عوامل بحران زا و عوامل بحران زدا آشنا شدند و سپس در بخش فعاليت ميداني با كمك كارشناسان مركز با گردش در محوطه شهرك اميد و با اتكا به مشاهدات محيطي به تهيه نقشه مديريت بحران بخش هايي از اين شهرك بزرگ مسكوني پرداختند و بدين ترتيب به صورت عملي آموزه هاي فراگرفته را به كار بستند و مخاطرات و نيز امكانات موجود در محيط زندگي خويش را شناسايي كردند.
بر اساس اين گزارش، حاضران در اين دوره آموزشي سپس نقشه هاي تهيه شده را با همفكري و راهنمايي مربيان و كارشناسان مركز مورد بررسي، تحليل و نتيجه گيري قرار دارند.
اين كارگاه آموزشي يك روزه با توجه به شيوه بحث گروهي در كارگاه بررسي ميداني و مشاهدات محيطي مورد توجه حاضران قرار گرفت و در پايان دوره نيز گواهينامه گذراندن دوره آموزشي مقابله با بحران به شركت كنندگان اعطا شد.
شهرك اميد با 8 هزار نفر جمعيت در شمال شرق تهران واقع شده و طي دو سال گذشته ساختار مديريت بحران - ويژه اماكن عمومي - در اين شهرك ايجاد شده است.
نظر شما