پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۵۰

توسط کارگران ایرالکو/

چهار دستگاه دیالیز برای بیمارستان ولی عصر(عج)اراک خریداری شد

چهار دستگاه دیالیز برای بیمارستان ولی عصر(عج)اراک خریداری شد

اراک- خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی کار شرکت آلومینیم ایران (ایرالکو) از خرید چهار دستگاه دیالیز توسط کارگران این شرکت برای بیمارستان ولی عصر (عج) اراک خبرداد و افزود: دستگاه های خریداری شده تا اواخر هفته جاری تحویل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،علی مظاهری افزود: کارگران شرکت ایرالکو به صورت خودجوش، این دستگاه ها را به مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون ریال خریداری کرده اند.

وی گفت: دستگاه های دیالیز خریداری شده به روز بوده و هیدرو کربنات خون را نیز جذب می کنند تا بیماران دیالیزی در زمان استفاده دچار تهوع نشوند.
 
رییس شورای اسلامی کار شرکت آلومینیم ایران (ایرالکو) افزود: همچنین این دستگاه ها از انقباض ماهیچه های فرد در زمان استفاده و شکستگی استخوان بیمار جلوگیری می کنند.
 
مظاهری گفت: با این اقدام خداپسندانه امیدواریم بخشی از مشکلات بیماران کیلوی و دیالیزی مراجعه کننده از شهرهای استان مرکزی و سایر استان های همجوار به بیمارستان ولی عصر (عج) اراک برطرف شود.
 
وی افزود: این دستگاه ها با کمک های مالی سال گذشته کارگران شرکت آلومینیم ایران خریداری شده و سال جدید نیز کمکهای این قشر برای کمک به بیماران سرطانی و ام اس در حال برنامه ریزی هستند.
 
کد خبر 1584807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha