پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۳۱

موسوی هوایی:

پیروی از ولایت از اهم دستورات دین اسلام است

پیروی از ولایت از اهم دستورات دین اسلام است

کرج – خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: پیروی از ولایت یکی از محورهای اصلی و مورد تاکید در دین مبین اسلام است که در رفتارو منش تمامی ائمه معصومین نیز مشهود است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی در همایش زنان عاشورایی که پیش از ظهر سه شنبه و با حضور مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان البرز و جمعی از مدیران ادارت شهرستانهای استان برگزار شد با تاکید بر ضرورت ولایتمداری در دین اسلام، آن را یکی از محورهای مهم در دین اسلام دانست.

وی گفت: عمر انسان محدود است و تنها برخی از اعمال هستند که برای انسان جاودانه و آثارو برکات آن همواره برای انسان باقی خواهد ماند، بنابراین انسان باید درطول عمر محدود خود به دنبال اهم اعمال باشد و حتی از کارهای مهم نیز چشم پوشی کند تا عمر خود را تباه نکند.

وی تصریح کرد: نجات دین و انسانیت از اهم اعمال است که باید مورد توجه باشد و متاسفانه برخی از افراد به جای این اقدام اهم، به دنبال فرعیات و ابزار و حاشیه های دین هستند تا آنجا که اصل دین گاه رو به فراموشی می رود.

تبلیغات اسلامی و رسانه ها از جایگاه عظیم فرهنگی برخوردار هستند

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی و رسانه ها از جایگاه عظیم فرهنگی برخوردارند و از این رو نقش و مسئولیت آنها در تریج فرهنگ های اسلامی بسیار خطیر است.

وی بعثت رسول الله، انتصاب ولایت، قیام ثارالله، نهضت روح الله و ظهور بقیه الله را پنج محور اصلی و مهم دین مبین اسلام دانست و گفت: تحقیق و تفحص در هریک از محورهای فوق موجب می شود تا عمر آدمی تباه نشده و به کمال حقیقی دست یابد.

حجت الاسلام موسوی هوایی اظهار داشت: برای تحقیق و فهم هریک از محورهای فوق به کارگیری آنها در شناخت، دلداگی، تبعیت، نشر اسلام و حفظ دین ضروری است.

وی با اشاره به روش و منش حضرت زهرا(س) گفت: فاطمه زهرا در همه مراحل زندگی خود با رفتار و منش خود، ولایت پیروی از رسول خدا، ولایتمداری، نفاق فی سبیل الله و تلاش و مجاهدت برای حفظ و بقای دین را نشر دادند.

صدا و سیما در بیان دستاوردهای انقلاب بیشتر تلاش کند

حجت الاسلام موسوی هوایی با اشاره به رسالت عظیم رسانه ها به ویژه صدا و سیما که تاثیر دوچندانی برآحاد مردم جامعه دارد گفت: تبیین دستاوردهای انقلاب و ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی باید بیشتر در دستور کار صدا و سیما قرار گیرد.

وی افزود: بسیاری از جوانان امروز ما با ظلم ها و مشکلات و معضلات زمان شاه آشنا نبوده و تنها شنیده اند که در آن زمان ارزانی بوده و یا آزادی بوده بنابراین وظیفه صدا و سیما است که حقایق و خفقان آن زمان را به تصویر کشیده تا نسل جوان بیشتر با برکات و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی آشنا شوند.
 

کد خبر 1585197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha