پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۱۰

یوسفی در گفتگو با مهر:

"دکتر سلام" وارد مباحث چالشی‌تر می‌شود/ بررسی بیماری‌های ویروسی

"دکتر سلام" وارد مباحث چالشی‌تر می‌شود/ بررسی بیماری‌های ویروسی

تهیه‌کننده "دکتر سلام" با اشاره به ورود این برنامه زنده به مباحث چالشی‌تر حوزه سلامت از بررسی بیماری‌های ویروسی نظیر ایدز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه‌ پزشکی آموزشی "دکتر سلام" مدتی است در یک همکاری مشترک میان شبکه‌های سیما در ساعات مختلف شبانه‌روز روی آنتن شبکه‌های یک، دو، سه و آموزش می‌‌رود و در آن سعی شده‌است تا با حضور پزشکان و متخصصان سطح آگاهی عمومی مردم جامعه در خصوص مسایل مختلف حوزه بهداشت و سلامت بالا برده شود.
 
این برنامه که با مشارکت شورای سلامت معاونت سیما و شبکه آموزش تهیه شده‌است در فاز اول در 500 قسمت ساخته شد که تاکنون بیش از 400 قسمت از آن روی آنتن رفته و در ایام نوروز نیز 40 برنامه مختص به ایام عید و توصیه‌های پزشکی خاص این ایام پخش شد.
 
همچنین این برنامه علاوه‌بر پخش آیتم‌های کوتاه در شبکه‌های مختلف مدتی است که پخش زنده خود را در شبکه آموزش آغاز کرده که با استقبال مخاطبان مواجه شده و از سوی وزیر بهداشت مورد تقدیر قرار گرفته است. به این بهانه گفتگویی با رضا یوسفی محله تهیه‌کننده آن انجام داشته‌ایم.
 
خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ‌وهنر: با توجه به اینکه "دکتر سلام" مخاطبان خوبی پیدا کرده‌است از پروسه تولید این برنامه بگویید؟
 
رضا یوسفی محله تهیه‌کننده: طرح این برنامه از مدت‌ها به شورای سلامت معاونت سیما ارائه شده بود که در نهایت پس از انجام کارهای کارشناسی بر روی آن از مهرماه سال گذشته شروع به ضبط برنامه کردیم و قرار شد برنامه در فازهای مختلفی ساخته و در هر فاز در خصوص جنبه‌های مختلف مسایل حوزه بهداشت و سلامت صحبت شود. در فاز اول 500 برنامه تولید شد که تاکنون بیش از 400 برنامه از شبکه‌های یک، دو، سه و آموزش پخش شده است.
 
*چه بازخوردهایی در ارتباط با برنامه دریافت کرده‌اید؟
 
یوسفی: حقیقتا ما خودمان هم فکر نمی‌کردیم این برنامه با چنین استقبالی مواجه شود و چنین حجم پیامکی در طول روز برای ما ارسال شود. البته می‌دانستیم مردم نیاز دارند تا سطح آگاهی آنها در خصوص مسایل حوزه بهداشت و سلامت بالا برود اما اصلا پیش‌بینی چنین استقبالی را نمی‌کردیم.
 
این نشان می‌دهد که رسانه ملی پتانسیل زیادی برای ساخت برنامه‌های آموزشی در حوزه سلامت دارد که باید از این پتانسیل به خوبی استفاده شود.
 
*در حال حاضر چند قسمت دیگر از فاز اول "دکتر سلام" باقی مانده است و آیا برای ساخت فاز دوم مذاکره شده است؟
 
یوسفی: با 40 قسمتی که در ایام عید و مختص به نوروز تهیه و پخش شد تاکنون بیش از 400 برنامه از فاز اول "دکتر سلام" روی آنتن رفته و تا پایان اردیبهشت ماه 100 قسمت باقی مانده نیز پخش خواهد شد اما هنوز از سوی معاونت سیما تصمیمی برای ادامه برنامه گرفته نشده و ما منتظر تصمیم مسولان هستیم.
 
*به طور کلی چقدر از فاز اول رضایت دارید؟
 
یوسفی: به اعتقاد من نقاط ضعف ما را باید مردم بگویند و هرچه قدر هم ما از روند برنامه رضایت داشته باشیم کافی نیست و مهم این است که آیا مردم از "دکتر سلام" راضی هستند یا خیر.
 
 
*با توجه به حجم پیامک‌هایی که به برنامه می‎‌رسد مهمترین انتقاد مخاطبان از "دکتر سلام" چیست؟
 
یوسفی: بیشترین انتقاد مردم این بود که مطالب عنوان شده در برنامه باید کاربردی‌تر باشد و باید به سمت پیشگیری از بیماری‌ها برویم در حالیکه ما در فاز اول "دکتر سلام" بیشتر به سمت درمان و راه‌های درمان بیماری‌ها رفتیم که اگر قرار باشد فاز دوم برنامه را تولید کنیم حتما به این نکته توجه خواهیم کرد.
 
همچنین یکسری از موارد بود که در فاز اول کمتر در مورد آنها صحبت کردیم که مردم از ما خواستند تا در ادامه بیشتر آنها را مطرح کنیم.
 
*در ایام عید "دکتر سلام" با آیتم‌های ویژه‌ای پخش شد در خصوص تولید این قسمت‌ها هم کمی توضیح دهید.
 
یوسفی: تولید برنامه ویژه برای عید هم به درخواست معاونت سیما انجام شد و در آن سعی کردیم در طی 40 برنامه در خصوص بهداشت سفر صحبت کنیم که شامل حوادث سفر و اینکه در هنگام وقوع حادثه باید چه کار کرد، تغذیه در سفر و مصرف مواد غذایی در ایام عید و در نهایت روانشناسی صله رحم می‌شد و در کنار آن سعی کردیم از جنبه‌های مختلف نکات آموزشی را به مردم منتقل کنیم.
 
* با توجه به اینکه در ایام عید برنامه‌های ویژه را ساختید امکان تکرار این موضوع در مناسبت‌های دیگر هم وجود دارد؟
 
یوسفی: اگر قرار بر ادامه تولید "دکتر سلام" باشد تصمیم داریم در مناسبت‌ها و ویژه برنامه‌های مختلف چنین کاری را تکرار کنیم.
 
* مدتی است که پخش برنامه زنده "دکتر سلام" در شبکه آموزش آغاز شده، با وجود آیتم‎های کوتاه چه دلیلی برای تولید زنده این برنامه بود؟
 
یوسفی: همانطور که در ابتدای صحبت‌هایم گفتم شبکه آموزش در تولید برنامه "دکتر سلام" نقش زیادی داشت و با توجه به اینکه روزانه سوالات بسیار زیادی از سوی مردم برای ما ارسال می‌شود و دکتر قاسمی مدیر شبکه آموزش نیز به مسایل حوزه سلامت اهمیت فراوانی می‌دهند، از پیشنهاد تولید برنامه‌ زنده "دکتر سلام" که در آن به سوالات پزشکی مردم پاسخ داده شود استقبال کردند که البته به دلیل استقبال مردم و با موافقت مدیریت شبکه زمان پخش برنامه زنده از ساعت 16 به ساعت 21 تغییر کرده تا مخاطبان بیشتری ببینده برنامه باشند.
 
* به طور مشخص در برنامه زنده "دکتر سلام" چه موضوعاتی مطرح می‌شود؟
 
یوسفی: مشخصا در برنامه زنده سعی می‌کنیم نقاط ضعف برنامه‌های کوتاه را برطرف کنیم و همانطور که گفتم ما در برنامه‌های تولیدی کوتاه مدت بیشتر به درمان بیماری‌ها می‌پردازیم و مخاطبانی که برنامه را دنبال می‌کنند سوالات زیادی برایشان ایجاد می‌شود که آنها را برای ما ارسال  و در برنامه زنده با حضور پزشکان متخصص به آنها پاسخ می‌دهیم. همچنین مواردی هستند که اصلا با توجه به زمان کم برنامه تولیدی نتوانستیم آنها را مطرح کنیم که قصد داریم در برنامه زنده بر روی این موارد بیشتر کار کنیم.
 
* برنامه در سال جدید تغییراتی خواهد داشت؟
 
یوسفی: پیامک‌های بسیار زیادی داشتیم و بسیاری از مردم ما خواسته‌اند تا در خصوص بیماری‌های ویروسی صحبت کنیم که البته سال گذشته در یک برنامه در خصوص ایدز صحبت کردیم که بازتاب فراوانی میان مخاطبان داشت و از هفته آینده قصد داریم تا در خصوص بیماری‌های ویروسی نظیر ایدز، هپاتیت و... صحبت کنیم که با توجه به حمایت‌های مدیر شبکه و اصرار ایشان مبنی‌بر بازگویی مسائل به صورت شفاف برای مردم، از ایشان نیز تقدیر ویژه‌ای می‌کنم.
کد خبر 1585281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha