پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۰۴

فتحی:

تولید داخلی با نیروی انسانی ماهر محقق می شود

تولید داخلی با نیروی انسانی ماهر محقق می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان، نیروی انسانی را مهمترین سرمایه ایرانی دانست و گفت: نیروی انسانی ماهر و کارآفرین در تولید ملی تاثیر به سزایی دارد.

محمد فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان 15 مرکز علمی کاربردی دارد و در این مراکز هشت هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: همچنین سال گذشته پنج مرکز علمی فنی و هلال احمر در زنجان، طارم و قیدار راه اندازی شد و خروجی این مراکز بسیار خوب بوده  است.

فتحی افزود: در سال گذشته دو مرکز هلال احمر و همیاری شهرداری های استانداری راه اندازی شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی زنجان تاکید کرد: در سال گذشته در استان کمیته استانی تشکیل شد و این تنها کمیته ای است که مدیران اجرایی استان و متولیان دانشگاه حضور داشته و با نظر آنها دوره های مورد نیاز استان تصویب می شود.

فتحی افزود: سال گذشته دانشگاه در نمایشگاه در مسیر توسعه حضور داشت و دانشجویان مخترع دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان زنجان موفقیتهای علمی خوبی را کسب کردند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی زنجان افزود: این دانشگاه برای دومین بار المپیاد فرهنگی و ورزشی کشور را با حضور 1500 دانشجوی ورزشکار در استان برگزار کرد.

فتحی با اشاره به نامگذاری سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی"، افزود: محور کار دانشگاه این شعار است و مهمترین بحث امسال در استمرار شعار سال خواهد بود و در این راستا نظامهای آموزشی هم مرتبط با نیازهای بخشهای مختلف استان است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی زنجان، یادآور شد: در صورتی تولید داخلی و با کیفیت در کشور می تواند جا پیدا کند که نیروی انسانی خلاق تربیت شود و تربیت این نیروی انسانی منوط به آموزش است.

فتحی ادامه داد: امسال برگزاری کارگاههای آموزشی، تدوین برنامه درسی، سامان دهی مراکز علمی کاربردی در دستور کار است .

رئیس دانشگاه علمی کاربردی گفت: توسعه آموزش دوره های غیرحضوری با سازمان مرکزی تربیت مدرس برای مدرسان غرب کشور در شهریورماه برگزار می شود که متولی دانشگاه علمی کاربردی زنجان است و برکزاری نمایشگاه مهارت و فناوری در استان با مشارکت بخشهای مختلف برگزار می شود.

فتحی، از کلنگ زنی ساختمان ستادی استان زنجان در سال جاری در زمینی به مساحت 3 هزار متر خبر داد.

کد خبر 1585687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha