به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مهربان در مراسم افتتاح نمایشگاه غربت حیدر که به مناسبت دهه فاطمیه برپا شد، اظهار داشت: فاطمه زهرا(س) یک نمونه بارز و کامل برای الگو پذیری زنان مسلمان است.
وی با بیان اینکه زنان مسلمان به خصوص دختران جوان باید همه تلاش خود را برای گام برداشتن در راه حضرت زهرا (س) کنند، گفت: زندگانی و سیره حضرت زهرا باید الگو و سرمشق بانوان مسلمان به ویژه بانوان ایرانی باشد.
وی افزود: در نمایشگاه غربت حیدر تلاش شده است با نماسازی زندگی ساده و بی آلایش حضرت فاطمه (س) دانشجویان با شخصیت والای این حضرت بیش از پیش آشنا شوند.
به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) نمایشگاه غربت حیدر با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی و دفتر فرهنگ اسلامی واحد زاهدان در این دانشگاه برپا شد و به مدت یک هفته دایر است.
برگزاری همایش فاطمه شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
در همایش فاطمه شناسی که به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه (س) در تالار علامه حلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد، حجت الاسلام ناصر نقویان هدف از برگزاری این همایش را آشنایی نسل جوان با فرهنگ زندگانی حضرت زهرا (س) عنوان کرد.
وی با بیان ویژگی های منحصر به فرد حضرت زهرا (س)، شیوه همسرداری آن حضرت و نحوه زندگی گهربار ایشان گفت: دانشجو باید سیره فاطمه الزهرا (س) را الگوی خود در زندگی قرار دهد و با علم، عمل، اندیشه و اخلاق اسلامی زندگی خویش را پیش ببرد.
وی افزود: استاد و دانشجو باید دست در دست هم دهند تا احکام اسلام به درستی تببین شود.
نظر شما