پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مرداد ۱۳۸۲، ۱۷:۰۴

از سوي اداره كل فرهنگ ترافيك راهنمايي و رانندگي اعلام شد :

رانندگان موظف به نصب پلاك هاي بزرگ و قابل رويت بر روي كاميونها هستند

به منظور افزايش ضريب ايمني عبور و مرور شهروندان در سطح معابر درون و برون شهري و شناسايي سريع رانندگان متخلف كاميونها ، اداره كل فرهنگ ترافيك از اين رانندگان خواست تا از پلاك هاي با ابعاد 35 در80 در قسمت عقب اتاق بار كاميون به نحوي كه از فاصله دور هم قابل رويت باشد ، استفاده كنند .

به گزارش خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر در پي شكايات مردمي در خصوص نحوه ترد كاميونها و به منظور كاهش مشكلات ترافيكي و سهولت در رفت و آمد در معابر ، راهنمايي و رانندگي از رانندگان وسايل نقليه باربري ( كاميونها ) توصيه كرد كه به نكات زير توجه نموده و نسبت به انجام آن اقدام نمايند.

در اين اطلاعيه آمده است ، رانندگان وسايل نقليه باربري موظف هستند كه با توجه به ابعاد وسيله نقليه خود ، ضمن رعايت كليه قوانين و مقررات در زمانهاي مجازي كه از طريق راهنمايي و رانندگي تعيين ميشود و با احتياط كامل در سطح شهرو جاده ها حركت نمايند .

در اين اطلاعيه ضمن توصيه  به رانندگان وسايل نقليه باربري مبني بر رعايت سرعت مجاز و مطمئنه در هنگام رانندگي از آنها  درخواست شده كه در هنگام عبور از خيابانها و بزرگراههاي داخل شهر از منتهي اليه سمت راست حركت كرده و در هنگام تردد نيز حتما حفاظ مخصوص بار را نصب نمايند .

کد خبر 15862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha