به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محمد لروند در خطبه های این هفته نماز جمعه پلدختر اظهار داشت: مسئولان به مردم نگویند که اگر در انتخابات با ما نیستید بعد از آن به حسابتان می رسیم که این کار درستی نیست.
وی گفت: در انتخابات باید خدا را در نظر گرفت و رقابت باید رقابت منصفانه باشد و در تبلیغات انتخاباتی باید انصاف را رعایت کرد.
خطیب جمعه پلدختر همچنین به هفته شهر و شهروندی و روز شورا اشاره کرد و گفت: شوراها باید از جناحبندیهای سیاسی حفظ شوند چرا که شورای اسلامی یک نهاد مردمی و مکانی برای خدمترسانی بهتر به مردم است.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل شوراها سپردن امور به دست مردم و مردمسالاری دینی است، افزود: طبق قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیمگیری هستند و انتظار از اعضای شوراها این است که تمام همت و تلاش خود را برای بر طرف کردن مشکلات مردم به کار گیرند و از پرداختن به مسائلی که در حیطه کاری آنها نسبت پرهیز کنند.
حجت الاسلام لروند گفت: شوراها باید با حفظ منافع و حقوق مردم نسبت به آبادانی شهرها و روستاها تلاش کنند و مردم نیز باید برای عمران و آبادانی شهرها و روستاها مشارکت جدی داشته باشند و نمایندگان خود را در راه و عمران و آبادانی یاری کنند.
امام جمعه پلدختر اظهار داشت: شوراهای اسلامی باید شرایطی را فراهم کنند تا مردم با سهولت بیشتری بتوانند نیازهایشان را در ارتباط با شهرداریها رفع کنند و شهرداری نیز باید به مردم توجه و در عوارضات و تخفیفات و ساخت و ساز رعایت حال مردم را کند.
نظر شما