پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۰:۲۸

آخرین اخبار سوریه/

ژنرال نروژی رئیس ناظران بین المللی/ بیانیه وزارت کشور درباره انفجار دمشق

ژنرال نروژی رئیس ناظران بین المللی/ بیانیه وزارت کشور درباره انفجار دمشق

تعیین یک ژنرال نروژی به عنوان رئیس ناظران بین المللی و بیانیه وزارت کشور سوریه درباره انفجار اخیر دمشق از آخرین اخبار این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، "بان کی مون" دبیرکل سازمان ملل متحد "رابرت مود" ژنرال نروژی را به عنوان رئیس هیئت ناظران بین المللی در سوریه تعیین کرد.

مود ریاست هیئت 300 نفره ناظران بین المللی در سوریه را بر عهده خواهد داشت. شورای امنیت هفته گذشته با استقرار ناظران بین المللی در سوریه به مدت 3 ماه موافقت کرد.

"ادواردو دل باوی" معاون سخنگوی سازمان ملل متحد در این رابطه اظهار داشت که مود در حفظ روند صلح و هدایت نیروهای حافظ صلح مهارت و تجربه بسیاری دارد.

از سوی دیگر خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از وزارت کشور سوریه در بیانیه ای گزارش داد که انفجار روز گذشته در نزدیکی مسجد زین العابدین در مرکز دمشق که همزمان با خروج نمازگزاران از مسجد صورت گرفت توسط یک فرد انتحاری که کمربند انفجاری با خود حمل می کرد به وقوع پیوست.

در این بیانیه آمده است: در این انفجار 9 نفر شهید و 26 تن زخمی شدند که اغلب غیرنظامی و برخی از جمله نیروهای پلیس هستند.

در ادامه بیانیه گفته شده است: بقایای مواد منفجره و اجساد متلاشی شده برای تعیین هویت فرد انتحاری در اختیار پلیس جنایی قرار گرفته و تحقیقات درباره این جنایت وحشتناک گروه های تروریستی ادامه دارد.

وزارت کشور سوریه همچنین از شهروندان سوری خواسته است به محض مشاهده هر گونه رفتار مشکوک و دریافت اطلاعات از فعالیت گروه های تروریستی و مسلح، نیروهای امنیتی را درجریان قرار دهند.

در پایان بیانیه تاکید شده که نیروهای امنیتی و ارتش سوریه در تعامل با گروه های تروریستی مسامحه نخواهند کرد و مجازات سختی در انتظار عاملان ایجاد رعب و وحشت در کشور خواهد بود.

کد خبر 1587206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha