به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود مرویان حسینی صبح شنبه در گردهمایی نمایندگان و روئسای ادارات تبلیغات استان در مشهد گفت: این اداره دارای شبکه های اجتماعی نظیر ائمه جماعات، مداحان، مبلغان، موسسات و خانه های قرآنی و هیئت های مذهبی است و می تواند توسط تشکل های میانی مدیریتی، فرصت ارتباط مناسب و به موقع با مخاطبان خاص و عموم مردم را از طریق این شبکه ها پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگسازی سال تولید ملی به طور جدی به تبلیغات اسلامی مربوط می شود افزود: فرهنگ سازی سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی از ترویج مبانی دینی شامل آیات و روایات در این زمینه تا تولید محصولات فرهنگی باید در دستور کار کارشناسان بویژه در شهرستان ها قرار گیرد.
تبدیل تولید ملی به گفتمان فرهنگی در سال جاری
وی با بیان اینکه روحانیان و مبلغان این سازمان باید در فرصت های تبلیغی فرهنگ سازی و الگو دهی برای تولید ملی را مدنظر داشته باشند تصریح کرد: تولید ملی توسط مبلغان این سازمان باید به گفتمان فرهنگی سال جاری تبدیل شود.
مرویان بیان کرد: استفاده از نخبگان فرهنگی، معلمان و اقشار تاثیر گذار در زمینه ارائه برنامه و طرح های کاربردی در زمینه فرهنگ سازی برای تحقق حمایت از تولید ملی ضروری است.
وی عنوان کرد: مبلغین و ائمه جماعات مساجد جزء اقشار تاثیر گذار و فرهنگ ساز هستند و لازم است راهبردهای جزئی و عملی این امر را پیگیری کنند و فضاسازی های لازم فرهنگی را در گفتگو با مردم مدنظر داشه باشند.
مرویان با اشاره به لزوم حمایت های لازم نرم افزاری و سخت افزاری از این شبکه های اجتماعی اظهارکرد: در صورتی که این شبکه ها حمایت و پشتیبانی نشوند فرصت های موجود با وجود فعالیت دشمن و جنگ نرم تبدیل به تهدید می شود.
وی بیان کرد: تمرکز فعالیت ها باید روی شبکه های میانی باشد که به عنوان اتاق فکر این شکبه های اجتماعی را مدیریت و تغذیه فکری می کنند.
لزوم تشکیل اتاق فکر در ادارات تبلیغات اسلامی استان
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان افزود: شبکه ای اجتماعی نظیر هیئت های مذهبی می توانند پشتیبان فرهنگی خوبی در جامعه باشند و تبلیغات اسلامی می تواند جریان سازی یا گفتمان سازی و مطالبه گری فرهنگی در مسیراهداف اسلامی کشور را از طریق این نهادهای مردمی انجام بدهد.
مرویان بر لزوم تشکیل اتاق فکر شهرستانی در ادارات تبلیغات اسلامی تاکید کرد و افزود: مدیران و مسئولان شهرستانی و صاحبان اندیشه و فکر می توانند اعضای اتاق فکر باشند و ایده های کاربردی زیادی را برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی در حوزه فرهنگ دینی ارائه کنند.
دانش آموزان مهم ترین گروه مخاطب فعالیتهای تبلیغات اسلامی هستند
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به هفته معلم گفت: مهم ترین گروه مخاطب فعالیتهای تبلیغات اسلامی دانش آموزان هستند به طوری که این سازمان در سال گذشته 15 تفاهمنامه با سازمان آموزش و پرورش در استان بسته است.
مرویان افزود: اقدامات فرهنگی در مدارس باید جدی، کارشناسانه و صمیمیانه باشد چرا که گروه اصلی مخاطب تبلیغات اسلامی دانش آموزان هستند که در صورت برقرارشدن پیوند بین این اداره با آنها می توانیم به ادامه این ارتباط درمسجد امیدوار باشیم.
هویت خراسان رضوی به مفهموم زیارت گره خورده است
وی با بیان اینکه هویت خراسان رضوی به مفهموم زیارت گره خورده است، افزود: باید با مفهوم زیارت و آداب آن پیوند طرح و برنامه ای برقرار کنیم تا بتوانیم شاهد رشد و توسعه فعالیت های فرهنگی در این سازمان باشیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان از برگزاری کارگاه آموزشی برای روحانیان محوری شامل مستقر و هجرت و مسئولین هیئات محوری 30 استان کشور در مشهد خبر داد.
مرویان افزود: این کارگاه به چهار موضوع، شخصیت امام رضا (ع)، زیارت و کارکردهای آن در حوزه های مختلف، آسیب های موضوع زیارت و فعالیت های کلان فرهنگی در حوزه زیارت می پردازد.
وی همچنین از افزایش 30 درصدی حقوق روحانیان مستقر در استان طی سال گذشته خبر داد و افزود: امسال تلاش می کنیم با برنامه ای مدون توانمندی روحانی های مستقر و هجرت را افزایش داده و سطح ارتباط آنها را با مخاطبان بیشتر کنیم.
نظر شما