به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین دهنوی عصر شنبه در نشست تخصصی ویژه اولین جشنواره تربیت دینی کودکان که در کرمان برگزار شد، با تاکید بر آموزش تدریجی مباحث دینی به کودکان اظهار داشت: مناسب ترین زمان برای آموزش مسائل دینی به فرزندان قبل از به وجود آمدن نطفه است.
وی افزود: همچنین در مرحله انعقاد نطفه زن و مرد، باید طهارت جسم و روح داشته و از خداوند بخواهند تا به آنها فرزند پرهیزکار و پاکدامن به آنها عطا کرده و او را عاقبت به خیر کند.
این کارشناس و مشاور خانواده، وظیفه اصلی تربیت دینی فرزندان را بر عهده مادران دانست و بیان داشت: پدر هم وظیفه دارد تا لقمه حلال برای همسر خود آورده و آرامش روحی او را در زمان بارداری تامین کند زیرا عصبی بودن و هیجان مادر بر روی فرزند اثر منفی دارد.
دهنوی افزود: آموزه های دینی از سن سه سالگی باید به فرزندان ارائه شود اما پیش از آن هم از طریق ضمیر ناخودآگاه کودک می توان به نهادینه کردن ارزشهای دینی در فرزند پرداخت.
وی همچنین تصریح کرد: مادران و مربیان اگر می خواهند آموزه های دینی به بچه ها بیاموزند، باید این کار را به صورت تدریجی انجام دهند.
نظر شما