پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۹

اختصاصی مهر/

مناظره حضوری چهار کاندیدای حوزه انتخابیه سنندج برگزار می شود

مناظره حضوری چهار کاندیدای حوزه انتخابیه سنندج برگزار می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مناظره حضوری چهار کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان مناظره حضوری چهار کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه سنندج، دیواندره و کامیاران در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار می شود.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته و اخذ مجوز لازم از دانشگاه قرار است این مناظره حضوری با حضور چهار کاندیدای راه یافته روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه از ساعت 19 تا 21 برگزار شود.

مجتبی ضیایی عنوان کرد: با هماهنگی صورت گرفته با ستادهای تبلیغاتی از چهار کاندیدا دعوت صورت گرفته است و هر چهار نفر برای حضور در این مناظره اعلام آمادگی کرده اند که انتظار می رود روز دوشنبه شاهد حضور هر چهار نفر در دانشگاه کردستان باشیم و برنامه های مناسب نیز برگزار شود.

وی گفت: روز دوشنبه باید حتما کاندیداها شخصا در این مناظره شرکت کنند و از معرفی افراد به عنوان نماینده خود به جد پرهیز کنند چرا که در این صورت از حضور فرد معرفی شده در مناظره جلوگیری می شود.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان افزود: قرار است که افراد کاندیدا به مدت 15 دقیقه برنامه های کاری خود را اعلام کنند و در ادامه نوبت به طرح سئوالات می رسد.

در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه سنندج، دیواندره و کامیاران محمد الله مرادی، سید احسن علوی، سید مهدی فرشادان و سالار مرادی برای کسب دو صندلی مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می کنند.

کد خبر 1588287

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha