پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۶:۰۵

حبیبی به مهر خبر داد:

ارائه تسهیلات قرض الحسنه به هنرمندان و ورزشکاران قدس

ارائه تسهیلات قرض الحسنه به هنرمندان و ورزشکاران قدس

قدس - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری قدس از ارائه تسهیلات قرض الحسنه به هنرمندان و ورزشکاران این شهرستان خبر داد.

الله بخش حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر از هماهنگی برای فعالیت صندوقهای حمایتی از هنرمندان، ورزشکاران و نخبگان خبر داد و ضمن ابراز قدردانی از زحمات اعضای هیأت امناء صندوقها، اظهار داشت: در سال جاری با تدبیر و درایت اعضا، فعالیتهای حمایتی صندوقها ارتقا و با تحت پوشش گرفتن تعداد بیشتری از اقشار عضو صندوق، در زمینه شکوفائی استعدادهای جوانان شهرستان سهم بیشتری را ایفا کنیم.

وی افزود: با برگزاری جلسات این صندوق مقرر شده است که طی مدت یک ماه درخواستهای وارده به تمامی صندوقها مورد بررسی قرار گرفته و نسبت به معرفی متقاضیان واجد شرایط به مؤسسات قرض الحسنه برای دریافت وام اقدام لازم انجام شود.

این مسئول عنوان کرد: همچنین مقرر شد جلسات مشترک افراد خیر مد نظر هیئت امنا برای حمایت از صندوقها در محل فرمانداری و با پیگیری اعضاء هیأت امناء تشکیل تا زمینه تشویق بیشتر خیرین برای کمک به تأمین منابع صندوقها فراهم آید.

حبیبی بر ارسال گزارش عملکرد ماهیانه صندوقها به فرمانداری تاکید کرد و خواستار توجه مسئولان مربوطه به این مهم شد.

کد خبر 1588611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha