محسن زرین ماه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از ساعت 8 صبح روز جمعه 15 اردیبهشت ماه آغاز و تا ساعت 18 به طول می انجامد ولی بنا بر نیاز با موافقت وزیر کشور تمدید خواهد شد.
فرماندار کرمانشاه افزود: در مرحله دوم انتخابات، متولدین اردیبهشت ماه سال 73 و همچنین قبل از آن می توانند در این دور شرکت نمایند.
وی افزود: در حوزه انتخابیه کرمانشاه در حدود یک هزار نفر کار اجرا و برگزاری مرحله دوم انتخابات در این حوزه را انجام می دهند.
فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: از مردم می خواهیم که همانند دور اول انتخابات مجلس سورای اسلامی در همان ساعات اولیه اقدام به رای دادن نمایند و این کار را به ساعات پایانی 15 جمعه اردیبهشت موکول نکنند.
وی در پایان تاکید کرد: 568 شعبه اخذ رای برای مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه در نظر گرفته شده است.
نظر شما