به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید جواد موسوی شامگاه یکشنبه در نشست هم اندیشی اعضای ستاد کنگره شهدای تبلیغات لشکر ثارالله که در مرکز صدا و سیمای کرمان برگزار شد، افزود: آماده ی هرگونه همکاری در امر تبلیغات، اطلاع رسانی و برگزاری کنگره شهدای تبلیغات هستیم.
وی از ساخت کلیپ، تیزر تلویزیونی و مستند هایی در این رابطه خبر داد و گفت: آن چه در توان داریم برای هر چه باشکوهتر برگزار شدن این کنگره در حیطه وظایف و اختیارات و امکانات دریغ نخواهیم کرد.
در این نشست مهدی صدفی رئیس ستاد کنگره بزرگداشت شهدای تبلیغات لشکر ثارالله، ضمن گرامیداشت ایام الله روز معلم، روز کارگر و فرا رسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز مادر، اظهار امیدواری نمود در اشاعه فرهنگ اهل بیت و فرهنگ ایثار و شهادت توفیق داشته باشیم.
وی به چاپ ویژه نامه به مناسبت برگزاری کنگره شهدای تبلیغات، اشاره کرد و گفت: شهدا بالاخص شهدای تبلیغات حق بزرگی بر گردن ما دارند که باید در حد توان دین خود را نسبت به آن بزرگواران ادا کنیم.
در این نشست، دیگر اعضای ستاد به ارائه ی گزارش پرداختند.
لازم به ذکر است کنگره شهدای تبلیغات لشکر ثارالله کرمان با سخنرانی یکی از شخصیت های ارزنده دوران دفاع مقدس در تاریخ سوم خرداد هم زمان با سالروز فتح خرمشهر برگزار خواهد شد.
نظر شما