پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۸۳، ۱۱:۰۹

مسعود مرادي داور بين المللي فوتبال كشور در گفت و گو با "مهر" :

استفاده از داوران خارجي براي دربي به صلاح داوري ايران نيست / براي رسيدن به جام جهاني يكسال تعيين كننده را پيش رو دارم

در شرايطي كه دنيا جايگاه ويژه اي براي داوري ايران قائل است و داوران ما بهترين قضاوت ها را در خارج از كشور انجام مي دهند ، استفاده دائمي از داوران خارجي براي ديدار استقلال و پرسپوليس به صلاح داوري و فوتبال ايران نيست .

مسعود مرادي داور بين المللي فوتبال كشورمان با بيان اين مطلب به خبرنگار"مهر" افزود : به اعتقاد من داوران ما به سطحي از كار داوري رسيده اند كه تحت تاثير حساسيت ها و مسائل جانبي كه معمولا در مسابقات دربي وجود دارد قرار نگيرند و بتواند قضاوتي منصفانه و مبتني بر عدالت و اجراي قانون را در زمين فوتبال داشته باشند . 
مرادي با اشاره به اينكه در كشور ما سطح داوري ها به مراتب بالاتر از سطح فوتبال است ، اظهار داشت : قضاوت داوران ما در مسابقات خارجي بهترين سندي است كه نشان مي دهد داوران ايراني از موقعيت و جايگاه ممتازي در سطح داوري بين المللي برخوردارند و اين توانايي را دارند تا حتي سنگين ترين و دشوار ترين مسابقات را برگزار كنند و براي اين منظور تنها نياز به حمايت و اعتماد مسئولان دارند . 

داور بين المللي فوتبال كشور با انتقاد از اينكه در داخل كشور توجه لازم و بايسته به جايگاه داوران ايران در سطح آسيا و جهان وجود ندارد ، تصريح كرد : متاسفانه فاصله زيادي بين نگاهي كه در خارج و داخل كشوربه داوران ايراني مي شود وجود دارد و برخي از تيم ها همواره عدم نتيجه گيري خود در مسابقات را به ضعف داوريها نسبت مي دهند كه تصور نمي كنم با وجود چنين ذهنيتي بتوانيم انتظار رشد مورد نظر را از فوتبال كشور داشته باشيم .  
وي كه به تازگي از شركت دريكدوره كلاس داوري زير نظر فيفا به ايران بازگشته است پيرامون اهداف برپايي اين كلاسها اظهار داشت : فيفا از 46 داور كانديد قضاوت در جام جهاني براي شركت در اين كلاسهاي توجيهي آموزشي كه با انجام تست هاي پزشكي و آزمونهاي مختلف داوري همراه بود دعوت كرد تا به مدت يك هفته در شهر فرانكفورت آلمان گرد هم بيايند تا پس از ارزيابي ميزان آمادگي آنها ، برنامه هاي آتي خود را براي اين داوران تشريح كند . قرار است پس از ارزيابي هاي لازم ظرف يكسال آينده از بين اين 46 داور،30 داور برگزيده براي جام جهاني آلمان انتخاب شوند كه نهايت تلاش خودم را خواهم كرد تا بعنوان نماينده جامعه داوري ايران به اين افتخار بزرگ دست پيدا كنم .
داور برجسته فوتبال كشور با تاكيد بر اينكه حضور در كنار بهترين داوران فوتبال جهان اعتماد بنفس بالايي را در من بوجود آورده است خاطرنشان كرد : يك هفته حضور مداوم در كنار برترين داوران دنيا باعث افزايش اعتماد بنفس و تسلط بيشتر بر كار قضاوت ام خواهد شد و تلاش خواهم كرد در بازيهاي ليگ برتركيفيت بهتري از كار قضاوت را ارائه كنم .   
مرادي با بيان اينكه براي رسيدن به جام جهاني يكسال تعيين كننده را پيش رو خواهم داشت گفت : احتمالا قضاوت در يكي از مسابقات جام جهاني نوجوانان ، جوانان ، كنفدراسيونها يا جام باشگاههاي جهان  كه زير نظر فيفا برگزار مي شود به من واگذار خواهد شد و از همين رو بايد با حفظ آمادگي بدني و فني ام در اين مسابقات توانايي هاي خود را براي حضور در جام جهاني را ثابت كنم از همين رو سال جاري ميلادي سال بسيار تعيين كننده اي براي من و جامعه داوري ايران خواهد بود .     

کد خبر 158928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha