پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۵۲

دانشجویان دکتری در اولویت/

ثبت نام مسکن مهر دانشگاهیان از فردا آغاز می شود

ثبت نام مسکن مهر دانشگاهیان از فردا آغاز می شود

سامانه مرکزی مسکن مهر دانشجویی از فردا 12 اردیبهشت ماه راه اندازی می شود تا از این پس ثبت نام ها به صورت متمرکز صورت گیرد این سامانه برای ثبت نام اینترنتی دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها در سایت وزارت علوم فعال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، متقاضیان می توانند در سامانه مرکزی مسکن مهر دانشجویان که از سوی وزارت علوم راه اندازی می شود، نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

اولویت ثبت نام با دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری است و از سوی صندوق رفاه دانشجویان، تسهیلاتی در اختیار دانشجویان متقاضی مسکن قرار می گیرد.

محمود ملاباشی - رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اعلام کرده که دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای دریافت مسکن مهر می‌توانند تا 10 میلیون تومان پیش پرداخت کنند و مابقی آن به صورت وام خواهد بود که در حال رایزنی هستیم تا پیش پرداخت 5 تا 8 میلیونی را از منابع دیگر تامین کنیم.

به گزارش مهر، پس از اعطای مسکن مهر به دانشجویان متاهل و تحصیلات تکمیلی، در مرحله بعدی این مسکن به دانشجویان کارشناسی اعطا خواهد شد.
کد خبر 1589381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha