۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۰۰

تصویب 300 مصوبه درباره اسلامی شدن دانشگاه‌ها

تصویب 300 مصوبه درباره اسلامی شدن دانشگاه‌ها

دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: طی 10 سال گذشته 300 مصوبه توسط این شورا تصویب و به اجرا گذاشته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام شاطری دبیر شواری اسلامی شدن دانشگاه‌ها صبح امرروز در نشست مطبوعاتی  که در خبرگزاری قرآنی ایران برگزار شد به اسلامی شدن دانشگاه‌ها،چالش ها و راهکارها در این زمینه پرداخت.

وی گفت: شورای اسلامی شدن دانشگاه ها سال 76 براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شد و پس از تاسیس این شورا آنچه که مبهم بود بعد از گذشت 14 الی 15 سال از انقلاب بحث اسلامی شدن بود بنابراین  سندی تحت عنوان، دانشگاه اسلامی، رسالت و راهبردها در این شورا مصوب شد که براساس 6 مولفه و 60 راهبرد  و سیاست کلان در این شورا به تصویب رسید .

دبیر شواری اسلامی شدن دانشگاه‌ها ادامه داد: پس از تدوین سند تا سال 80 به تدوسن سیاست های اجرایی آن پرداختند و پس از آن این سایت ها را برای اجرا به دستگاه ها و وزارت خانه ها ارجاع دادند .

وی افزود: طی 10 سال گذشته 300 مصوبه توسط شورای اسلامی شدن دانشگاه ها مصوب و به اجرا گذاشته شد که و از مهمترین آنها می توانیم به طرح توانمند سازی دانش افزایی استادان، جذب اساتید مناسب علمی با اقتضاء اسلامی، تشکیل کمیته ارتقاء متون درسی با محوریت علوم انسانی ، بازنگری ایین نامه ارتقاء استادان،توجه به مطالبات و اقتضاعات جامعه در عرصه دانشگاهی  که منجربه ایجاد دانشگاه دخترانه شد، معرفی فرهنگ دفاع مقدس ، تدوین آیین نامه جامع مدیریت و تعریف تعامل علمی فرهنگی حوزه و دانشگاه اشاره کرد.

شاطری خاطر نشان کرد: تا کنون 15 هزار استاد دانشگاه در دوره های مختلف طرح توانمند سازی دانش افزایی استادان به صورت داوطلبانه شرکت کرده اند .

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: اسلامی شدن دانشگاه‌ها فرایند طولانی و تدریجی است که یک دهه و نیم آن گذشته است و علت اینکه تاکنون اسلامی نشده است نه به خاطر اینکه مسئولان نخواستند بلکه به این دلیل بود که فرایند بلوغ علمی صاحب نظران حوزه به تدریج شکل می گیرد .

وی درباره تدوین علوم اسلامی با رویکرد اسلامی در دانشگاه‌ها هم گفت: تدوین علوم اسلامی طوری نیست که بخش‌نامه بنویسیم و علوم را اسلامی کنند بلکه دانشگاه سرفصل دارد، می توان برای آن منابع پشتیبان تهیه کرد و این منابع از نظر میزان علمیت باید مورد توجه اعضای هیات علمی قرار گیرد چراکه اگر اینگونه نشود خود به خود از ذهن ها می رود.

کد خبر 1589387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha