پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۲۵

اسد خبر داد:

اختصاص 200 میلیارد تومان به پروژه های راه و شهرسازی مازندران

اختصاص 200 میلیارد تومان به پروژه های راه و شهرسازی مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و شهرسازی مازندران از اختصاص 200 میلیارد تومان اعتبار برای سالجاری در این سازمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اسد ظهر دوشنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: امسال سیاستهای اصلی دولت پیگیری پروژه های ناتمام استان برای بهره برداری است.

وی به پروژه های اولویت دار استان به نام مهر ماندگار اشاره کرد و افزود: بزر راه قائم شهر به تهران و امامزاده هاشم به آمل که در ایام عادی ترافیک در این مسیر اتفاق می افتد از طرح های اولویت دار این سازمان محسوب می شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: پروژه کمربندی ساری در برنامه سالجاری این سازمان بوده و تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

اسد، پروژه محور ساری به تاکام را از پروژه های اولویت دارعنوان کرد و افزود: با راه اندازی این بزرگراه می توان از تلفات احتمالی این مسیر جلوگیری کرد.

وی در خصوص آزاد راه جنوبی ساری به قائم شهر گفت: سرمایه گذار احداث این پروژخ تامین شده و موافقت نامه و انعقاد قرارداد برای شروع کار انجام شده است.

اسد گفت: اداره کل راه و ترابری مازندران در سال گذشته، 200 تا 300 کیلومتر از راههای استان را به روشنایی مجهز کرده است.

وی افزود: این سازمان در حوزه راهسازی در  شهر هیچگونه اعتباری ندارد.
 

کد خبر 1589415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha