پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۴۸

اسماعیلیان:

دومین سایت بزرگ تیراندازی کشور در کرمان احداث می شود

دومین سایت بزرگ تیراندازی کشور در کرمان احداث می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تیراندازی استان کرمان از راه اندازی دومین سایت بزرگ المپیک تیراندازی کشور در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اسماعیلیان گفت: این سایت به گونه ای طراحی شده است که امکان برگزاری اردوها و تمرینات تیم ملی در کرمان فراهم شود.

وی ادامه داد: پیش بینی می کنیم که ورزشکاران کشورهای همسایه خلیج فارس بتوانند از این سایت اهداف پروازی با توجه به شرایط آب و هوایی استان کرمان و دارا بودن امکانات لازم استفاده کنند.

اسماعیلیان بیان کرد: با بهره برداری از این سایت اهداف پروازی در سال جاری میزبان سه دوره رقابت های قهرمانی کشور اهداف پروازی شامل رشته های تراپ، دوبل تراپ و اسکیت خواهیم بود.

رئیس هیئت تیراندازی استان کرمان افزود: رقابت های قهرمانی کشور تیرماه و آبان ماه در گروه سنی آزاد و رقابت های شهریورماه در گروه سنی جوانان در دو بخش مردان و بانوان برگزار می شود.

وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی سه سالن تیراندازی در مجموعه پردیسان قائم شهر کرمان در سال گذشته از محل بودجه شهرداری خبر داد و گفت: احداث این سالن ها تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

اسماعیلیان بیان داشت: استان کرمان در دو دهه گذشته در رشته های تیراندازی از مدال آوران کشور محسوب شده و شاکله اصلی تیم ملی از بازیکنان کرمانی تشکیل می شود.

وی با تاکید بر این که ورزشکاران کرمانی هنوز رکوردار تیراندازی در کشور هستند، افزود: ندا نوذری تنها داور زن ایرانی در کمیته پزشکی کنفدراسیون تیراندازی آسیا و در مسابقات تیر اندازی کشور با مدرک بین المللی A تیراندازی است.

رئیس هیئت تیراندازی استان کرمان، با اشاره به راه اندازی یک سالن تیر اندازی با 25 خط تیراندازی به همت موسسه خیریه ثامن الحجج( ع) برای ورزش بیماران خاص، افزود: با تکمیل و بهره برداری از این سالن نیاز 10 سال استان در این رشته تامین می شود.

وی گفت: احداث یک سالن تیراندازی نیز در شرکت معادن زغال سنگ کرمان در دست اقدام است.

اسماعیلیان، اظهار داشت: 13 شهرستان استان کرمان در رشته تیراندازی فعال است و در شهرستان های جیرفت، رفسنجان و سیرجان به دلیل وجود هزینه های بالا، فعالیت ها به سمت اهداف پروازی رفته است.

وی با اشاره به این که سال 90 فعالیت های خوبی در زمینه احداث زیر ساخت ها و تامین تجهیزات و زیربناهای لازم انجام شد، گفت: امیدواریم با بهره برداری از این سالن ها و سایت های تیراندازی دو تیم لیگ برتری بانوان و دو تیم لیگ برتری مردان کرمان بتوانند حضوری بسیار موفق در لیگ های کشور داشته باشند.

رئیس هیئت تیراندازی استان کرمان، بیان کرد: در رشته اهداف پروازی نفرات اول در بخش بانوان و نفر اول در بخش مردان کشور از کرمان هستند و احتمال کسب دو سهمیه المپیک 2012 لندن توسط یک زن و یک مرد کرمانی در رقابت های اعزامی به ایتالیا وجود دارد.

اسماعیلیان افزود: امیدواریم که در مجموعه امام علی( ع) کرمان سالن اختصاصی تیراندازی با 30 خطر در سطح استاندارد برای برگزاری رقابت های قهرمانی کشور احداث شود.

کد خبر 1589491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha