پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۲۳

عرضه 1450 عنوان کتاب با موضوع مقاومت اسلامی در نمایشگاه کتاب

عرضه 1450 عنوان کتاب با موضوع مقاومت اسلامی در نمایشگاه کتاب

مدیر عامل موسسه انتشارات روایت از ارائه 1450 عنوان کتاب با موضوع مقاومت اسلامی در نمایشگاه کتاب خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کریمی‌پور با بیان اهمیت ترویج فرهنگ و ادبیات مقاومت در عصر امروز که با انقلاب­های کشورهای اسلامی در منطقه و حتی اروپا همراه شده است گفت: بنا داریم با تولید، ثبت و ضبط آثار فرهنگ مقاومت این حوزه را ساماندهی و به نسل جدید معرفی کنیم.

کریمی‌پور ادامه داد: غرفه کتاب مقاومت با عنوان بیداری اسلامی و استکبارستیزی در ضلع جنوبی مصلای تهران حاضر خواهد بود. در کنار آن نشست‌های تخصصی، نمایش آثار تجسمی، غرفه کتاب و نمایش تئاتر خیابانی و همچنین تونل‌هایی که مقاومت غیورمردان ایران اسلامی و رزمندگان اسلام در لبنان و فلسطین را به تصویر می‌کشد از دیگر برنامه‌های اجرایی این موسسه در نمایشگاه کتاب امسال است.

وی افزود: امسال نشست‌های تخصصی با حضور میهمانان خارجی از کشورهای آفریقا و منطقه خاورمیانه انجام خواهد شد.

وی اجرای تئاتر خیابانی در نوبت‌های صبح و عصر در حاشیه سالن کتاب مقاومت را از ابتکارات این مؤسسه انتشاراتی عنوان کرد و افزود: این تئاتر حدود 55 دقیقه داستان مقاومت و جانفشانی یک زن مقیم غزه را روایت می‌کند.

کریمی‌پور افزود: موسسه روایت در نمایشگاه امسال با 1450 عنوان کتاب به زبان‌های لاتین، ترکی، فرانسوی، عربی و فارسی حضور خواهد داشت.

کد خبر 1589531

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha