به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا دهشیری دبیر اجلاس "ادیان و بیداری معاصر" که دوشنبه 11 اردیبهشت ماه در تهران آغاز به کار کرد، گفت: مساله بیداری در تمامی ابعاد خود امروز سخن غالب رهبران و اندیشمندان و سیاستمداران بوده و همگان بر آنند در حوزه مطالعاتی خود به درک و مفهوم این پدیده نایل آیند زیرا که مطالعه این پدیده از منظر فکری و دینی موجبات آینده پژوهی در محیط اقتصادی و فرهنگی جهان بشر فراهم می کند .

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم افتتاحیه اجلاس بین المللی" ادیان و بیداری معاصر"،گفت: جریان بیداری نتیجه تحول درونی فکر بشر در حوزه فرهنگ و اقتصاد است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: به خاطر لزوم ایجاد نهاد ثابت برای مطالعه و رصد مستمر این جریانات بر آن شدیم تا زمینه گفت و گویی با بزرگان ادیان داشته باشیم تا تبادل نظریات به منظور درک عمیق از این پدیده مهیا شود که هدف آن رهایی بشریت از زنجیرهای مادیت است.
دبیر اجلاس ادیان و بیداری معاصرهمچنین گفت:در این اجلاس اندیشمندانی از ایران ،یونان ،واتیکان ،کانادا ،هند، پاکستان، تایلند، لبنان، کره جنوبی، سودان و سوئیس حضور دارند تا در موضوع بیداری به تبادل نظر بپردازند.
دهشیری با اشاره به تبیین رسالت ادیان گفت: آگاهی بخشی در جامعه بشری برای رهنمود ساختن بشر به سمت سعادت و تعالی با اتکا به تعالیم معنوی است و گرد همایی امروز جرقه ای برای رسالت ادیان و وظیفه ادیان درباره بیداری است.
کد خبر 1589544
نظر شما