پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ اسفند ۱۳۸۳، ۱۸:۱۵

در پي تصويب قوانيني سختگيرانه تر

مهاجرت يهوديان به آلمان كاهش يافته است

مقامات يهودي در آلمان بر اين عقيده هستند كه سخت تر شدن سياست دولت برلين براي پذيرش مهاجران يهودي به آن كشور ، باعث كاهش تعداد آنها در آلمان شده است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه نيويورك تايمز، بر اساس گزارشهاي موجود، به واسطه قوانيني كه در آلمان به تصويب رسيده است ، در حال حاضر تقريباً تمام امتيازاتي كه يهوديان مهاجر به آن كشور از آن بهره مند بودند، لغو شده است.

ديتر ويفلسپوتز Dieter Wiefelspütz، يكي از اعضاء پارلمان آلمان، بعد از نشست كميته ويژه پارلماني در ماه ژانويه در اين خصوص گفت: دولتمرداني كه متصدي سياست داخلي هستند از آينده مهاجرت يهوديان حمايت مي كنند اما آلمان بيشتر نيازمند اين است تا بر مساله شرايط شغلي و مهارت در زبان آلماني مهاجران احتمالي تاكيد كند تا اينكه صرفاً هر مهاجري از كشورهاي شوروي سابق كه ادعا مي كند يهودي است بپذيرد.

گروههاي يهودي در آلمان در چند دهه گذشته سعي كرده اند به اين بهانه كه نازي ها در دوره حكمراني خودشان بطور سيستماتيك تعداد يهوديان را در آلمان كاهش داده اند ، دولت آن كشور را مجبور كنند تا براي جبران اين مساله به يهوديان شوروي كه به ادعاي آنها تحت فشار حكومت كمونيستي قرار دارند اجازه دهند تا به آلمان مهاجرت كنند.

آنها با اتخاذ چنين سياستي كه بعد از فروپاشي شوروي نيز ادامه يافت ، توانستند تعداد جمعيت يهوديان را در آن كشور در طول يك دهه از 29 هزار نفر به 200 هزار نفر افزايش دهند بطوريكه اين مساله باعث گرديد تا سيل عظيمي از مهاجرين از جمهوريهاي شوروي سابق وارد آلمان شوند ولي مدتي است دولت آلمان با تصويب قوانيني سختگيرانه تر سعي دارد تا از ورود بي رويه آنها به آن كشور جلوگيري كند كه اين مساله باعث بروز مشكلاتي بين برلين و شوراي مركزي يهوديان آن كشور شده است.

تحليلگران بر اين عقيده هستند كه يهوديان روسيه و جمهوري هاي شوروي سابق به خاطرعدم وجود امنيت در سرزمينهاي اشغالي، ترجيح مي دهند به جاي مهاجرت به اين سرزمين به كانونهاي ديگر از جمله آلمان، استراليا و كانادا مهاجرت كنند و سياست رژيم صهيونيستي براي جذب اين مهاجران، تاكنون نتيجه چشمگيري به همراه نداشته است.

کد خبر 159013

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha