به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد پایدار ظهر چهارشنبه در گردهمایی طلاب حوزه های علمیه استان افزود: در حوزه های علمیه استان امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خوبی برای طلاب فراهم شده است.
وی بیان کرد: با وجود امکانات و تکنولوژی، با مشکل کمبود فضای فیزیکی در این حوزه ها روبرو هستیم و امکان حضور تعداد بیشتری از طلاب در این حوزه ها وجود ندارد.
پایدار همچنین با اشاره به هفته معلم و سالروز شهادت دکتر مطهری عنوان کرد: شهید مطهری از بارزترین چهره های فرهنگ ساز و بدعت ستیز و اسلام آموز در عصر حاضر است.
وی افزود: این معلم شهید، عمری در سنگر قلم و بیان و خطابه و تألیف روشنگری کرد و حوزه های علمیه همواره او را سرمشق و الگوی خود قرار می دهند.
در این نشست همچنین استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طلاب جوان فعال در حوزه های علمیه منبعی مفید برای رشد معنوی کشور هستند.
اکبر نیکزاد افزود: علم تؤام با ایمان باعث پیشرفت کشور می شود و حوزه های علمیه می توانند منشأ این علم باشند.
وی با اشاره به سالروز شهادت شهید مطهری افزود: این طلبه عالیقدر با خلق آثار برجسته در حوزه آموزه های دینی و سیاسی و تأثیرگذاری در جامعه، الگویی مناسب برای همه مسلمانان است.
استاندار عنوان کرد: مردم ما همچنان تشنه شنیدن معارف اسلام ناب محمدی (ص) و فرهنگ اهل بیت(ع) و نکته های بدیع قرآنی از قلم گیرای و متین آن شهید بزرگوار هستند.
نظر شما