علی اکبر سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به گسترش فناوری در سطح جهان و لزوم به روز بودن آموزش، سازمان آموزش و پرورش با حمایت دولت اقدام به هوشمندسازی مدارس کرده است.
وی عنوان کرد: دانش آموزان برای برخورداری از امکانات و اطلاع از فناوری روز دنیا، نیازمند استفاده از رایانه و اینترنت هستند تا بتوانند از اطلاعات دریافتی در جهت شکوفایی استعداد خود و پیشرفت روزافزون کشور بهره ببرند.
این مسئول گفت: با توجه به اینکه میانگین وجود رایانه در مدارس هوشمند، یک دستگاه برای هشت دانش آموز است، هوشمند سازی مدارس هزینه بسیار بالایی دارد، اما سعی بر این است تا پایان سال 91 صددرصد مدارس شهرستان قدس هوشمند شوند.
لزوم فرهنگ سازی در دانش آموزان
سلیمانی با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: دانش آموزان سرمایه اصلی کشور هستند و باید با ایجاد فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی در آنان از توطئه های دشمن برای جوانان و نوجوانان جلوگیری کرد.
این مسئول ادامه داد: در این راستا با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و نامگذاری امسال با عنوان تولید ملی، حمایت از کار وسرمایه ایرانی، برنامه های برای آشنایی هرچه بیشتر دانش آموزان با این مقوله در نظر گرفته شده است.
برگزاری مسابقه در زمینه شعار سال
وی افزود: برگزاری مسابقات مقاله و انشا نویسی در زمینه شعار سال از جمله این برنامه ها است.
سلیمانی اضافه کرد: در هنرستانها و مدارس کار و دانش نیز با اجرای طرح های حرفه اموزی و آموزش مهارتهای لازم برای زندگی در زمینه اقتصاد و تولید به فرهنگ سازی در حمایت از تولیدات داخلی پرداخته شده است.
نظر شما