پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۸:۳۵

جلوخانی به مهر خبر داد:

360 تن عسل در قزوین تولید شد

360 تن عسل در قزوین تولید شد

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال گذشته با تلاش زنبورداران استان مقدار 360 تن عسل تولید شده است.

یوسف جلوخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: 360 تن عسل از 73 هزار و 296 کندو توسط یک هزار و 507 نفر بهره بردار تولید شده است.
 
وی یادآورشد: با پیش بینی های انجام شده و با مساعد بودن شرایط آب و هوایی مقدار تولید عسل استان به 400 تن در سال جاری برسد.
 
جلوخانی با اشاره به خواص درمانی بسیار زیاد عسل تصریح کرد: عسل باعث جلوگیری از عفونت در معده و روده، خون سازی، برطرف کننده یبوست و مسکن، رفع خستگی، افزایش کلسیم خون می شود.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: در راستای افزایش تولیدات کمی و کیفی زنبور عسل در طی سنوات گذشته این معاونت اقدام به توزیع ملکه زنبور عسل اصلاح شده، موم و شکر کرده است.
 
وی عملیات ثبت و رکوردگیری از کندوهای زنبور عسل، توزیع ملکه اصلاح نژاد شده و برگزاری کلاسها و کارگاه های آموزشی را از مهمترین برنامه های این معاونت در سال جاری برای زنبورداران برشمرد.
 
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین بیان کرد: در سال 89 مقدار 306 تن عسل در استان تولید شد.
کد خبر 1591695

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha