پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۲۰:۰۱

شرفی به مهر خبر داد:

نشریه ستاره اردبیل توقیف شد

نشریه ستاره اردبیل توقیف شد

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: ماهنامه ستاره اردبیل به صاحب امتیازی و مدیرمسئولی حسن نوعی اقدم توقیف شد.

منصور شرفی بعد از ظهر روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تخلفات نشریه ستاره اردبیل تصریح کرد: این نشزیه طبق قوانین مطبوعاتی در کشور به دلیل عدم رعایت ترتیب انتشار متوقف شد.

وی با اشاره به توقیف ماهنامه ستاره اردبیل توسط هیئت نظارت بر مطبوعات کشور افزود: تخلفات این نشریه توسط اداره ارشاد اردبیل به صورت مستند و مستدل جمع آوری و به وزارت کشور ارسال شده بود.

مدیرکل ارشاد اسلامی استان با اشاره به درخواست مجوز 200 نشریه برای چاپ در استان اردبیل اضافه کرد: پیگیر درخواست متقاضیان نشر مطبوعات در استان هستیم و امیدواریم در اسرع وقت درخواستهای مجوز نشریات در اردبیل مورد بررسی و نتیجه اعلام شود.

وی پیش از این نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از جمع آوری مدارک و اسناد و ارسال پرونده تخلفات انتخاباتی نشریات اردبیل برای برخورد قاطعانه به معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد خبر داده بود.

شرفی افزوده بود: این نشریه مدتی منتشر نشده بود اما با آغاز انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی منتشر شد که باید پیش از این با آنها اقدام می شد ولی حتی مکاتباتی با معاونت مطبوعاتی وزارتخانه در این مورد انجام نشده بود.

وی همچنین با رد هرگونه تبعیض رفتاری اداره ارشاد با نشریات استان تصریح کرد: به تمامی نشریات استان با یک چشم نگاه می کنیم و هیچگونه تبعیض رفتار بین نشریات را قبول نداریم.

یادآور می شود نشریه ستاره اردبیل به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی حسن نوعی اقدم نماینده اسبق اردبیل در مجلس بود و در زمان مجلس هفتم پا به عرصه مطبوعاتی استان گذاشت و در ایام انتخابات مجلس هشتم به عنوان بولتن انتخاباتی چند شماره منتشر شد و بعد از انتخابات چهار سال راکد ماند اما در ایام انتخابات مجلس نهم و با نامزدی مدیر مسئول این نشریه دوباره منتشر و به صورت گسترده در سطح شهر توزیع شد.

کد خبر 1591830

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha