پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۱۱

آیت الله مجتهد شبستری:

اخذ مشارکت عمومی توام با رضایت شهروندان باشد

اخذ مشارکت عمومی توام با رضایت شهروندان باشد

تبریز - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: اخذ مشارکت عمومی در شهرها و روستاها باید با رضایتمندی شهروندان و ساکنان مناطق روستایی همراه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن مجتهد شبستری ظهر چهارشنبه در همایش شوراهای اسلامی آذربایجان شرقی در تالار جمهور استانداری گفت: بودجه های دولتی برای توسعه سریع مناطق شهری و روستایی، ناکافی است و باید عموم مردم برای شتاب گرفتن آبادانی محل سکونتشان مشارکت کنند اما اخذ این مشارکت باید با رضایتمندی آنان همراه باشد.

وی با اشاره به حجم انبوه نامه های مردمی در اعتراض به نحوه اخذ مشارکت های عمومی در آذربایجان شرقی، رعایت عدالت و انصاف در اخذ این مشارکت ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: دریافت عوارض های گزاف و کمرشکن که مردم نسبت به پرداخت آنها ناراضی هستند، با شئون دینی مغایرت دارد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین اولویت بندی پروژه های عمرانی در شهرها و روستاهای استان را خواستار شد و تحقق اولویت بندی را ضامن تسریع در عمران مناطق مختلف آذربایجان شرقی دانست.

آیت الله مجتهد شبستری با تبیین جایگاه شوراها در نظام اداری کشورمان، تصریح کرد: شوراهای اسلامی شهرها و روستاها باید در مدیریت شهری و روستایی بیش از گذشته اثرگذار باشند.

کد خبر 1591867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha