به گزارش خبرنگار مهر، قطع مکرر آب آشامیدنی در شهر پلدختر گویا به یکی از معضلات تکراری این شهر تبدیل شده به طوریکه با توجه به هوای گرم پلدختر مردم همواره از این وضعیت گلایه مند هستند.
یک شهروند پلدختری با انتقاد شدید از بی توجهی مسئولان نسبت به رفع این مشکل کهنه و همیشگی به خبرنگار مهر گفت: امروز آب آشامیدنی از صبح زود تا کنون قطع بوده و این مشکل همچنان ادامه دارد.
علی جودکی افزود: امورات اولیه زندگی ما به علت قطع طولانی مدت آب با مشکل مواجه شده است.
یک خانم خانه دار پلدختری نیز در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: این مشکل را که یک مشکل دیرینه است به گوش مسئولان برسانید شاید فرجی حاصل شود و ما حداقل بتوانیم از این نعمت خدادادی استفاده کنیم.
زهرا محمدی افزود: ما در نزد میهمان خود خجل و شرمنده ایم زیرا برای تهیه غذا، وضو، استحمام و بهداشت نیاز به آب است که موجود نیست.
یک شهروند پلدختری نیز که از وضعیت موجود ناراضی و معترض است به خبرنگار مهر گفت: با وجود اینکه در پلدختر هوا گرم بوده و نیاز به کولر آبی است ولی توجهی به قطعی مکرر آب در این شهر صورت نمی گیرد.
حسن کریمی ادامه داد: از طرف دیگر باید گرما را به دلیل نبود آب آشامیدنی تحمل کنیم و در روزهای دیگر که در لوله آب جریان دارد آنقدر فشار آن پایین است که نمی شود با آن استحمام کرد.
وی گفت: آیا پلدختر را با این وضعیت موجود می توان شهر نامید در صورتیکه شهرستان پلدختر دارای چاهها و منابع آب غنی است ولی ساکنانش از فرط تشنگی برای یافتن آب سرگردانند و باید آب معدنی خریداری کنند.
شهروند دیگری گفت: این مشکل را بارها به شرکت آب و فاضلاب شهرستان اطلاع داده ایم ولی با توجیهات آنان مواجه شده ایم و اقدام عملی در راستای رفع مشکل تا کنون صورت نگرفته و به یک سریال تکراری قطع آب آشامیدنی تبدیل شده است.
عبداله پور کایید مدیر آب و فاضلاب شهرستان پلدختر نیز طبق روال گذشته علت قطعی آب آشامیدنی شهر پلدختر را شکستگی لوله در یکی از محل های بخش غربی شهر اعلام کرد.
نظر شما