غلامرضا فتح آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر،در خصوص وضعیت مراکز ترک اعتیاد غیر مجاز استان، با بیان اینکه 200 مرکز ترک اعتیاد غیر مجاز در استان مرکزی شناسایی شد که به زودی در طرحی ضربتی تعطیل می شوند، افزود: بر اساس شناسایی های صورت گرفته تنها 18 مرکز مجوز دار در استان در حال فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه مراکز ترک اعتیاد غیر مجاز آسیب های اجتماعی داشته و تبعات منفی برای جامعه به همراه دارند افزود: این مراکز مورد نظارت جدی نیستند و باید تعطیل یا مجوز بگیرند.
فتح آبادی در پاسخ به این سوال که چرا تاکنون اقدام به شناسایی و متوقف کردن فعالیت این واحدها نکردید گفت: این مراکز سابقه زیادی ندارند و تاکنون در مرحله شناسایی بودیم کمااینکه این مراکز در ابتدای تاسیس تبعات منفی نداشتند و با افزایش فعالیت ها مورد ارزیابی قرار گرفتند، ضمن اینکه فعالیت این مراکز با ما نیست و وظیفه ما نظارت بر قانونی یا غیر قانونی بودن فعالیت های اجتماعی است.
وی تصریح کرد: بر این اساس دستگاه های اجرایی متولی ساماندهی امر اعتیاد نظیر بهزیستی، شهرداری و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از این پس اجازه هیج گونه حمایت مادی و معنوی از این مراکز غیرمجاز را ندارند.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری استان مرکزی گفت: این مراکز ظرف یک ماه آینده تعطیل می شوند.
نظر شما