مجید دوست علی در حاشیه مراسم بزرگداشت یادواره شهید برونسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: امید است با تصویب این قانون در مجلس شورای اسلامی شاهد افزایش تعامل و کاهش مشکلات موجود در روابط کاری کارگر و کارفرما و توسعه کمی و کیفی عرصه کار و تلاش در واحدهای اقتصادی کشور باشیم.
دوست علی از مسئولان و بخشهای مختلف دست اندرکار خواست با شناسایی فرصت های موجود اقتصادی از هیچ تلاشی برای ایجاد و توسعه آنها دریغ نکنند چرا که توسعه فرصت های شغلی در جامعه باعث رفع معضل بیکاری می شود.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: باید از ظرفیت های همه بخشهای تاثیر گذار جامعه برای توسعه فرصت های شغلی و رفع معضل بیکاری نهایت استفاده را کرد.
وی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ایجاد و توسعه فرصت های شغلی در بخشهای کار، تولید و حفظ فرصت های اشغال موجود در کشور تلاش می کند.
وی مهمترین طرحهای موثر در رونق اشتغال که به عنوان رویکرد مهم در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد را توسعه اشتغال خانگی به کمک تسهیلات بانکی، طرح استاد شاگردی و تدوین نظام مهارت آموزی و اشتغال برشمرد.
وی افزود: سعی می کنیم با رفع مشکلات موجود در عرصه های مختلف گامهای موثری برای توسعه کمی و کیفی اشتغال و پایداری فرصت های شغلی برداشته شود.
وی اظهار داشت: توسعه فرصت های شغلی و کاهش و یا رفع معضل بیکاری یک مسئله فرادستگاهی است.


نظر شما