پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۳۰

حجت الاسلام فرخ فال:

حوزه علمیه توسط مراجع تقلید در طول تاریخ حفظ شده است

حوزه علمیه توسط مراجع تقلید در طول تاریخ حفظ شده است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه استان قم حفظ حوزه‌های‌ علمیه در طول تاریخ را مدیون مراجع تقلید عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌ الاسلام احمد فرخ‌ فال، پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاحیه مرکز بسیج استادان و نخبگان حوزه علمیه قم با بیان اینکه حوزه در طول تاریخ تشیع با رهبری مراجع حفظ شده است، تاکید کرد: حوزه علمیه در طول تاریخ مرهون و مدیون مراجع بوده و هست و کسانی مانند امام احیاگر اسلام بوده‌اند.

وی اظهار داشت: روزی میرزای شیرازی با فتوای تحریم تنباکو اسلام و منافع مسلمانان را از گزند چپاولگران حفظ کرد و با پیروزی انقلاب اسلامی نیز امام خمینی(ره) پرچم اسلام را از ایران در دنیا برافراشت.

مدیر حوزه علمیه استان قم با بیان اینکه بیداری اسلامی از برکت انقلاب اسلامی است بیان داشت: دولتهای وابسته به اسلام آمریکایی و پیرو جهانخواران روبه انحطاط و نابودی هستند.

وی با بیان اینکه سپاه و بسیج همواره حافظ اسلام ناب بوده اند اظهار داشت: بسیج و سپاه در طول انقلاب اسلامی، نظام را از بحرانها و سختی‌ها به سلامت عبور دادند.

حجت الاسلام فرخ فال با اشاره به رشادت کسانی مانند شهید مطهری در راه اسلام که از همه هستی خود گذشت بیان داشت: این خودگذشتگی‌ها مسئولیت ما را در این عرصه پرمخاطره که دشمنان طمع به نابودی نظام دارند  بیشتر می‌کند.

با تاکید برنقش علما و فضلای حوزه در دفاع از اسلام اظهار داشت:  دشمنان تخریب خود را متوجه محور کانونی شیعه و نظام اسلامی یعنی مرجعیت و رهبری کرده اند.

مدیر حوزه علمیه قم، امام خمینی(ره) را علت پدیدآورنده انقلاب و رهبری را علت مبقیه دانست و بر لزوم حضور فکری و اندیشه ای علما و فضلای حوزه برای دفاع از نظام تاکید کرد

کد خبر 1592515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha