پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۴۴

حسینی در گفتگو با مهر:

نتایج انتخابات گرگان و آق قلا در کوتاهترین زمان اعلام می شود

نتایج انتخابات گرگان و آق قلا در کوتاهترین زمان اعلام می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل سیاسی انتخابات استانداری گلستان گفت: نتایج انتخابات حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا در کوتاه ترین زمان اعلام می شود.

سید قاسم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: انتخابات برای اولین بار در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا به صورت الکترونیکی برگزار می شود و مشکلی وجود ندارد.

وی عنوان کرد: برگزاری انتخابات الکترونیکی نشان از توانمندی فنی است و در 303 شعبه اخذ رای منطقه در حال برگزاری است.

وی اظهار داشت: عوامل فنی و اجرایی در تمامی شعب اخذ رای در حوزه انتخابیه مستقر شدند و کار رای گیری در حال انجام است.

حسینی گفت: 10 ساعت وقت قانونی رای گیری است و کار اخذ رای  در موعد قانونی در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا آغاز شده است.

مدیرکل سیاسی انتخابات استانداری گلستان گفت: مشارکت مردم تاکنون در حوزه انتخابیه منطقه خوب بود و هر لحظه بر شمار رای دهندگان افزوده می شود.

گلستان شش حوزه انتخابیه دارد که انتخابات مرحله دوم مجلس نهم در حوزه گرگان و آق قلا در حال اجراست.

کد خبر 1592795

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha