پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۲۰

محمدحسن انصاری‌فرد:

هفته بعد مطالبات بازیکنان راه‌آهن پرداخت می‌شود/ پرسپولیس رمق ندارد

هفته بعد مطالبات بازیکنان راه‌آهن پرداخت می‌شود/ پرسپولیس رمق ندارد

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن با بیان اینکه بازیکنان این تیم تمرینات را از سر گرفته‌اند، گفت: مالکان باشگاه قول داده‌اند که مطالبات بازیکنان را هفته آینده پرداخت کنند و از این بابت مشکلی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن انصاری‌فرد در خصوص مشکلات مالی باشگاه راه آهن ابتدا به وضعیت این باشگاه در ابتدای فصل اشاره کرد و یادآور شد: زمانی که تیم در اختیار ارگان دولتی راه آهن بود فرصت زیادی برای واگذاری آن به بخش خصوصی وجود نداشت. 10 روز مانده به پایان فصل نقل و انتقالات این واگذاری انجام شد و ما با استخدام دایی کار را شروع کردیم. البته مالکان جدید راه آهن زمینه ورزشی نداشتند اما به زعم کسانی که چند سال در باشگاه راه آهن بودند، آنها با حسن نیت وارد کار شدند.

وی ادامه داد: مالکان جدید در اولین قدم 50 درصد مطالبات فصل گذشته را به بازیکنان دادند، یعنی مبلغی بالاتر از دو میلیارد تومان. بودجه فصل گذشته باشگاه راه آهن هفت میلیارد تومان بود که متاسفانه به خاطر قانون منع هزینه دولت در ورزش ما تنها یک میلیارد و 900 میلیون تومان آن را دریافت کردیم. به همین خاطر بدهی‌های ما انباشته شده بود تا به مالکان جدید رسید.

انصاری‌فرد تاکید کرد: بعد از آنکه 50 درصد مطالبات فصل گذشته پرداخت شد، قسط اول قراردادهای امسال هم به بازیکنان داده شد. در واقع بازیکنان ما حتی تا 36 درصد قسط قرارداد امسال خود را هم گرفتند. طبق برنامه قرار بود ما 60 درصد باقیمانده را هم تا روز 12 فروردین به بازیکنان بدهیم اما گویا مالکان باشگاه به مشکلاتی برخوردند که چک‌ها پاس نشد.

وی با تقدیر از بازیکنان راه آهن گفت: من پنج سال است که با این بازیکنان کار می‌کنم و نظیر آنها را هیچ جا ندیده‌ام. آنها با کم و کاستی‌ها ساخته‌اند و سال گذشته حتی وقتی 50 درصد پول خود را نگرفتند تیم را در لیگ برتر حفظ کردند. در واقع این بازیکنان باعث بقای راه آهن شدند. من شرمنده آنها هستم و حتی خجالت کشیدم در جلسه آنها شرکت کنم.

مدیرعامل باشگاه راه آهن در خصوص وضعیت تمرینات بازیکنان تصریح کرد: آنها روز گذشته با یکدیگر صحبت کردند و حاضر شدند تمرینات را شروع کنند. مالکان باشگاه قول داده‌اند 60 درصد باقی مانده قراردادها را تا هفته بعد به بازیکنان بدهند.

انصاری‌فرد که در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بود، در ادامه صحبت‌هایش درباره اعتراضات دایی به مشکلات مالی راه آهن هم گفت: دایی از ابتدای فصل نهایت همکاری را با ما داشت. حتی وقت‌هایی بود که ما برای پرداخت پول مسافرت به مشکل می‌‍خوردیم و دایی برخی مطالبات را شخصا پرداخت می‌کرد. این مسئله شاید برای ما که مدیران باشگاه هستیم بد باشد اما باید برای شفاف سازی بگوییم که دایی از جیب خود برای راه آهن خرج کرده است. حتی صبح روزی که او قبل از آنکه به اصفهان برود و در راه برگشت تصادف کند در تهران مانده بود تا در جلسه‌ای با مالکان باشگاه حضور یابد و مشکلات مالی را حل کند.

وی افزود: در هر صورت این نکته را هم نباید فراموش کنیم که تمرین نکردن باعث نمی‌شود بازیکنان به حق خود برسند. من تلفنی با بعضی از بازیکنان صحبت کردم و گفتم راه رسیدن به حق و حقوق تمرین نکردن نیست. وقتی تیم در لیگ برتر می‌‎ماند بازیکنان می‌توانند به حق خود برسند. گویا بازیکنان روز پنجشنبه در رختکن جلسه می‌گذارند و راضی می‌شوند تمرین کنند. اگر وعده مالکان محقق شود و هفته بعد پول بازیکنان را بدهیم از خیلی باشگاه‌های دیگر در این زمینه جلوتر خواهیم بود.

انصاری‌فرد در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره "انگیزه مالکان باشگاه راه آهن از هزینه کردن" و "گمنام بودن این مالکان" افزود: مالکان باشگاه مجهول الهویه نیستند. اعضای هیئت مدیره چند بار با اسپانسر باشگاه و بازیکنان جلساتی را داشتند و بازیکنان آنها را از نزدیک دیده‌اند. مالک اصلی باشگاه راه آهن دوست ندارد نامش مطرح شود، این خوب است، چرا که خیلی‌ها برای مطرح شدن و انداختن نام خود بر سر زبان ها به فوتبال می‌آیند.

وی افزود: وقتی روز اول با مالکان جدید جلسه داشتیم آنها عنوان کردند که 25 درصد از درآمد شرکت خود را به کار فرهنگی و خیریه اختصاص داده‌اند که هزینه کردن در فوتبال هم جزو آن است. این حسن نیت آنها را می‌رساند. آنها تاکنون مبلغی بالغ بر 9 میلیارد تومان هزینه کرده‌اند و در آینده هم برای خرج کردن مشکلی ندارند.

انصاری‌فرد انتقال راه آهن به مشهد را منتفی دانست و گفت: ابتدا قرار بود راه آهن به مشهد برود اما مالکان باشگاه اعلام کردند که این قضیه منتفی است و سال بعد هم با همین نام در تهران بازی خواهیم کرد. این خیلی خوب است که مالکان باشگاه به قدمت 74 ساله راه آهن احترام گذاشته و نام آنرا عوض نکردند. ما هنوز برای فصل بعد تصمیم نگرفته‌ایم اما بعد از بازی با شاهین در خصوص برنامه‌های سال بعد صحبت می‌کنیم. دایی هم گزینه مورد نظر ما برای فصل آینده است اما او خودش تصمیم می‌گیرد و اگر نخواهد بماند این بحث دیگری است.

مدیرعامل راه آهن درباره شرایط باشگاه پرسپولیس و دلایل ناکامی این تیم یادآور شد: من تمایلی ندارم در این خصوص صحبت کنم اما یکی از دلایل نتایج بد پرسپولیس این است که خوب بسته نشده است. تیمی که می‌خواهد در آسیا بازی کند با این ترکیب نمی‌تواند نتیجه بگیرد. توان پرسپولیس بیشتر از این نیست و به همین خاطر نمی‌توان به دنیزلی یا مدیریت باشگاه ایراد گرفت. رویانیان اواسط فصل باشگاه را تحویل گرفت و همه جوره شرایط را فراهم کرد اما تیم پرسپولیس رمق ندارد.

کد خبر 1592856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha