پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۳:۱۶

جباری:

انتخابات ضامن امنیت کشور است

انتخابات ضامن امنیت کشور است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان گلستان گفت: آثار وبرکات انتخابات در حوزه امنیتی این است که هر یک از آراء مردم ما ضمانت امنیتی عرصه های داخلی کشور ماست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جباری پیش از ظهر جمعه در حاشیه ستاد انتخابات گرگان افزود: انتخابات ما همیشه سه مطالبه کننده دارد که مطالبه کننده اول آن تمام ملت های آزاده جهان هستند که شاهد بیداری این ملت ها خصوصا در منطقه هستیم و همیشه انتخابات ایران را پیگیری می کنند.

وی افزود: مردم فهیم و انقلابی ایران مطالبه کننده دوم این انتخابات هستند و امیدوار هستیم افرادی کارآمد و دارای تحصیلات عالی در انتخابات به مجلس راه پیدا کنند که در جهت پیشرفت وعدالت گام بردارند.

وی تصریح کرد: مطالبه کننده سوم انتخابات ما فراتر از مرزهای جهانی است که استکبار است، چون آنها به دنبال این هستند که دیپلماسی و برنامه های خود را بر اساس حضور مردم در عرصه های مختلف برنامه ریزی نمایند.

جباری افزود: انتخابات عرصه و نماد حضور مردم در صحنه است و استکبار دقیقا بر اساس حضور مردم در صحنه خط و مسیر افق آینده خود را ترسیم می کند.
کد خبر 1592948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha