پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۴:۳۰

روحانی نژاد:

جامعه امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به هدایت دینی دارد

جامعه امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به هدایت دینی دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون امور فرهنگی و پژوهشی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به هدایت دینی دارد و یکی از ماموریت های اصلی تبلیغات ترویج آموزه های دینی، فرهنگ ولایی و کاهش و کنترل آسیب های اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین روحانی نژاد، بعد ازظهر پنجشنبه در نشست مشترک ادارات کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، شمالی و جنوبی اظهار کرد: ماموریت ها و وظایف اصلی تبلیغات اسلامی حوزه دین و مباحث فرهنگی بوده و مطابق فرمایش مقام معظم رهبری دغدغه و نگرانی اصلی من مربوط به بخش فرهنگی است.

وی تصریح کرد: استان خراسان بزرگ مشترکات بسیاری با هم دارد و بحث پیچیدگی آسیب های اجتماعی در این سه استان قابل بررسی است و باید در جهت پیشگیری از این آسیب ها برنامه های فرهنگی تدوین شود.

وی یادآور شد: در استان خراسان بزرگ حوزه علمیه شاخص که از تمام ظرفیت های ملی بهره مند است، نمایندگی ولایت فقیه و ستاد رسیدگی به امور مساجد وجود دارد که از این پتانسیل ها باید در راستای تعامل و ارتباط هرچه بیشتر استفاده کرد.

کد خبر 1593970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha