هفته سی و سوم و ماقبل پایانی رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور از ساعت 17 امروز (یکشنبه) با برگزاری 9 دیدار همزمان سپری می شود که طی آن تیم تراکتورسازی تبریز نیز برابر تیم مس سرچشمه به میدان خواهند رفت.تیم تراکتورسازی که هفته قبل پرسپولیس را در تبریز با شکستی سخت مواجه ساخت و متعاقب آن با توجه به توقف استقلال در آزادی برابر شهرداری، با 62 امتیاز به رده دوم جدول صعود کرد، اکنون در شرایطی چشم به سه امتیاز دیدار بیرون از خانه اش برابر مس سرچشمه دوخته که نیم نگاهی نیز به دربی اصفهان و مصاف سپاهان 65 امتیازی و صدرنشین برابر ذوب آهن دارد و منتظر نتیجه ای است که حاصل آن جابجایی در بین تیمهای اول و دوم جدول باشد.
البته صعود تراکتورسازان به صدر جدول در شرایطی ممکن خواهد بود که این تیم بتواند در کرمان حداقل با اختلاف دو گل از سد مس سرچشمه گذشته و در اصفهان نیز زردپوشان سپاهان برابر همشهری خود با اختلاف حداقل دو گل مغلوب شوند که به نظر می رسد ثبت نتیجه مدنظر تبریزیها در سرچشمه بسیار محتمل تر از نتیجه مورد علاقه آنها در دربی اصفهان باشد اما در هفته های واپسین احتمال وقوع اتفاقات و نتایج قابل پیش بینی بیشتر از هر زمان دیگری است و می تواند نتیجه یک فصل تلاش و نیز سرنوشت تیمها را مشخص کند.
کما اینکه در فصول گذشته نیز همین اتفاقات مورد بحث سرنوشت قهرمانی و یا سقوط تیمها را نه تنها در دو هفته پایانی بلکه حتی در ثانیه های واپسین آخرین بازی های لیگ رقم زده و عده ای را خندان و عده ای را گریان کرده است.
اما دیدار با مس سرچشمه علیرغم اینکه روی کاغذ برای تیم تراکتورسازی یک بازی راحت و توام با نتیجه برد می تواند باشد اما در عین حال می تواند یکی از سخت ترین مصاف های شاگردان قلعه نویی در فصل جاری تلقی شود.
اگرچه مس سرچشمه از هفته ها قبل بازگشت خود به لیگ دسته اول را پس از یک سال تفریح در لیگ برتر مسجل کرده، اما تیم تحت هدایت اصغر شرفی که در بازی رفت در تبریز با یک یار کمتر توانست از تراکتورسازی یک امتیاز بگیرد، اکنون نیز می تواند نقش یک سد برابر تراکتور را بازی کند و در این هفته های واپسین مانع بزرگی برای تیم تبریزی به شمار آید اما پرواضح است که توان فنی دو تیم چه به لحاظ مهره و چه به لحاظ نوع فوتبال قابل قیاس با یکدیگر نیست و در صورتیکه تیم امیر قلعه نویی بتواند بدون استرس و البته بدون دستکم گرفتن حریف فوتبال معمولی و روان خود را به نمایش بگذارد، می تواند با دست پر و البته با پیروزی با اختلاف بیش از یک گل به تبریز بازگردد.
در سوی مقابل، سرچشمه ای ها را نباید پر انگیزه و با روحیه فرض کرد چراکه آنها همانطور که گفته شد، امسال نقش آسانسور را به خوبی ایفا کردند و یکسال پس از صعود به لیگ برتر که البته با حرف و حدیث های بسیار نیز همراه بود، دوباره به لیگ یک سقوط کردند و اکنون فقط دو بازی دیگر در لیگ برتر پیش رو دارند و باید دو هفته دیگر از سطح اول فوتبال کشور خداحافظی کنند.
از اینرو نمی توان گفت تیم مس سرچشمه 22 امتیازی در دیدار با تراکتورسازی برای افزایش امتیازات خود دست به آب و آتش خواهد زد که این می تواند کار تراکتورسازان را در این بازی راحت کند اما نباید فراموش کرد که دستکم گرفتن حریف می تواند عواقب بدی برای سرخپوشان تبریز داشته باشد.
البته اکنون که آبی های تهران از گردونه کورس با صدرنشینان تقریبا عقب مانده اند، شیرینی برد تیم تراکتورسازی در سرچشمه زمانی شیرین تر خواهد بود که سپاهان نتواند از ذوب آهن امتیازی بگیرد و آنگاه باید تبریزیها منتظر جشن قهرمانی تیم محبوب خود در لیگ برتر باشند.
دیدار تیمهای مس سرچشمه و تراکتوراسزی تبریز از چارچوب بازیهای هفته سی و سوم لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور از ساعت 17 امروز یکشنبه در سرچشمه برگزار خواهد شد.
................
محمود نصیرپور
نظر شما