۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۳۹

زلفی گل:

همدان قطب آموزش عالی شود/ ارائه 163 رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بوعلی

همدان قطب آموزش عالی شود/ ارائه 163 رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه بوعلی

همدان - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: همدان توانایی تبدیل شدن به قطب آموزش عالی کشور را دارد و باید به این امتیاز دست پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی زلفی‌گل شامگاه شنبه در مراسم پایانی نخستین دوره هفته آموزش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان همدان افزود: رؤسای دانشگاه‌های استان همدان باید برای تبدیل شدن همدان به قطب آموزش عالی در غرب کشور همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به کسب رتبه نخست علمی ایران در منطقه اضافه کرد: باید شرایط تحقیق و پژوهش برای پژوهشگران فراهم شود.

زلفی گل با بیان اینکه در حال حاضر پژوهشگران با شرایط بسیار سخت و با حداقل‌ها کار می‌کنند، گفت: در برخی موارد پژوهشگران باید برای انجام یک آزمایش کوچک به استان‌ها و شهرستان‌های اطراف سفر کنند که این امر نشاندهنده کمبود امکانات برای این قشر است.

تنها راه تولید علمی، توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی است

وی با بیان اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی و دوره‌های ارشد و دکتری در اولویت برنامه ها قرار دارد، ادامه داد: تنها راه تولید علمی، توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی است.

زلفی‌گل با یادآوری اینکه در گذشته استان همدان فقط یک دانشگاه وابسته به وزارت علوم داشت، گفت: در حال حاضر دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه ملایر، دانشگاه صنعتی و سید جمال‌الدین اسدآبادی وابسته به این وزارتخانه هستند.

وی اضافه کرد: در سال 86 در مقطع دکتری فقط 9 دانشجو جذب دانشگاه بوعلی شدند که این تعداد در سال گذشته به 150 دانشجو رسید و در سال آینده نیز به 200 دانشجو می رسد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا اضافه کرد: تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی نیز از 12 رشته تحصیلات تکمیلی به 163 رشته در استان همدان رسیده است.

زبان فارسی باید زبان علمی دنیا باشد

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه بوعلی سینا نیز با بیان اینکه در 50 سال آینده زبان فارسی باید زبان علمی دنیا باشد، گفت: باید در قدرت علمی رتبه دار جهان بود.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی با بیان اینکه امروز در عرصه مبارزه با ایران اسلامی دشمنان قلب و مغز دانشمندان ما را نشانه گرفته‌اند، اضافه کرد: واقعیت علم و ارزش و جایگاه علم در دین مبین اسلام مطرح شده و به این امر باید بیشتر توجه کرد.

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن کریم و دین مبین اسلام دانش را همانند نماز برای تمام افراد واجب دانسته است، گفت: در تاریخ گذشته، افراد به اهمیت دانش رسیدند و امروز نیز در ایران بازگشت به اصالت‌ها و هویت‌ها و دین باعث شده تا آغازگر راه علمی باشد.

کد خبر 1594773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha