پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۲۹

رقم قطعی خسارت مترو تهران به زودی اعلام می‌شود

رقم قطعی خسارت مترو تهران به زودی اعلام می‌شود

معاون فنی بیمه ایران با بیان اینکه به زودی میزان قطعی پرداخت خسارت به مترو تهران نهایی و اعلام می شود، گفت: واحدهای اجرایی ارزیابی خسارت در حال بررسی و تکمیل پرونده آب گرفتی مترو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش سعیدیان با بیان اینکه به زودی رقم قطعی خسارت مترو تهران مشخص می شود، افزود: هم اکنون واحدهای اجرایی ارزیابی خسارت بیمه ایران در حال بررسی و تکمیل پرونده آب گرفتی مترو تهران هستند.

عضو هیئت مدیره بیمه ایران گفت: ایفای تعهدات منوط به دریافت حق بیمه است و شرکت بیمه زمانی تعهد دارد که پوشش بیمه ای خریداری و حق بیمه ها نیز به صورت منظم پرداخت شده باشد در غیر این صورت تعهدی نخواهیم داشت.

وی با اعلام اینکه  تنها بخشی از مترو تهران تحت پوشش بیمه ایران بوده است، اظهارداشت: هم اکنون کارشناسان ارزیابی خسارت ما در حال بررسی پرونده مترو تهران هستند تا مشخص شود که مترو تهران تا چه اندازه پوشش بیمه ای خریداری کرده، تا چه اندازه حق بیمه پرداخت شده و البته چقدر به ما بدهکار هستند

معاون فنی بیمه ایران ادامه داد: هم اکنون میزان قطعی خسارت مشخص نشده اما طی چند روز آینده پرونده مترو تهران تکمیل می شود.

سعیدیان در عین حال متذکر شد: البته همکاری مترو تهران در ارائه اسناد و مدارک لازم برای بررسی خسارت نیز در تکمیل پرونده موثر است.

این مقام مسئول در صنعت بیمه خاطر نشان کرد: مسلم است که مترو تهران پوشش بیمه ای کامل خریداری نکرده است و مسئولیت و تعهدی از بابت تامین خسارت کامل مترو متوجه ما نیست.

وی تاکید کرد: مترو و البته تمامی واحدهای صنعتی و خدماتی بزرگ با ریسک مواجه است بنابراین باید پیش بینی های لازم و آینده نگری را در خصوص پوشش های بیمه ای داشته باشند در غیر این صورت با وقوع حادثه جبران خسارت متوجه خودشان خواهد بود.

سعیدیان گفت: خوشبختانه مترو تهران تلفات جانی نداشته اگر تلفات جانی داشت که قاعدتا دیگر این مسئله قابل جبران نبود.

معاون فنی بیمه ایران در پایان آمادگی کامل صنعت بیمه را برای پوشش بیمه ای واحدهای بزرگ صنعتی و خدماتی اعلام کرد.

کد خبر 1594827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha