به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا که هم اکنون در بنگلادش، سومین کشور بزرگ مسلمان نشین جهان، به سر میبرد امروز یکشنبه طی اظهاراتی در پاسخ به سوالات مطرح شده درباره سیاست های ضد اسلامی آمریکا به شدت علیه این سوالات موضع گرفت و آنها را تکذیب کرد.
کلینتون گفت: طرح این گونه مسائل به شدت مرا آزار می دهد. شنیدن این گونه اظهار نظرها رنج آور است.
کلینتون باز هم در دفاع از سیاست های ضد اسلامی آمریکا گفت: آمریکا در طول یک دهه جنگ بعد از حملات 11 سپتامبر 2001 در واقع مشغول دفاع از کشور خود بوده است.
وی در ادامه افزود: تبعیض و تعصب در آمریکا هم مانند سایر کشور ها وجود دارد، چرا که طبیعت بشر تغییر چندانی نکرده است.
از سال 2003 تا کنون، کلینتون اولین وزیر خارجه آمریکاست که از بنگلادش دیدن می کند.
دولتهای غربی به سرکردگی آمریکا با ادعای اهدای دموکراسی و آزادی در سال 2001 در حالی به افغانستان یورش بردند که در 10 سال اشغال این کشور، تمام ادعاهای آنها به کشتار مردم و اسلام ستیزی ختم شده است.
از یک سو با بهانه و بی بهانه به کشتار مردم بی گناه افغانستان پرداختهاند و از سوی دیگر طرحهای گستردهای را برای اسلام ستیزی در این کشور اجرا کردهاند. در بعد امنیتی، نیروهای اشغالگر دو اصل را اجرا کردهاند از یک سو به کشتار مردم بی گناه و مسلمان افغانستان پرداختهاند و از سوی دیگر با ادعای مقابله با تروریسم در ابعاد فرهنگی طرح اسلام ستیزی را اجرا کردهاند. بررسی کارنامه غرب نشان میدهد که آنها در افغانستان محور تحرکات خود را بر مبارزه با اسلام استوار کردهاند.
اقدامات آنها را در ترویج فرهنگ غربی و دور ساختن افغانها از هویت اسلامی را میتوان مشاهده کرد. چنانکه حتی نمایندگان پارلمان افغانستان بارها نسبت به مبارزه سراسری اشغالگران با هویت اسلامی هشدار دادهاند. از جمله این اقدامات هتک حرمت به مقدسات اسلامی بوده است که به آتش کشیدن قرآن توسط نظامیان آمریکایی بخشی از این طرح را شامل میشود.
چند روز پیش نیز یک نشریه آمریکایی با اشاره به آموزش واحدهای اسلامستیزی در ارتش آمریکا نوشت: اسلام ستیزی که به موضوع درسی کاخ سفید تبدیل شده موجب اعتراض نظامیان نیز شده است.
درپی این اعتراضات، "مارتین دمپسی" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا دستور داد تمامی مواد درسی و تمرینی ارتش به منظور حصول اطمینان از عدم وجود مطالب ضداسلام بررسی شود. این دستور درپی لغو کلاسهای آن دسته از مقامات ارشد ارتش توسط پنتاگون صادر شد که مطالبی توهینآمیز در مورد اسلام در واحد درسی خود داشتند.
دمپسی دلیل این دستور را ارائه درسی اختیاری با عنوان "چشماندازی در باب اسلام و افراطیگری اسلامی" در "دانشگاه نیروهای ستاد مشترک ارتش" در شهر "نودفولک" واقع در ایالت "ویرجینیا" خواند.
نظر شما