به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا باغآبادی که در غیاب امیر قلعه نویی به نشست خبری آمده بود، یادآور شد: فرقی نمی کند که چه کسی پاسخگوی خبرنگاران باشد. قلعه نویی از نتیجه ناراحت بود و به همین خاطر به نشست خبری نیامد. این مسابقه برای ما سرنوشت ساز بود، ولی بازیکنان مس سرچشمه چون چیزی برای از دست دادن نداشتند بدون استرس بازی کردند.
وی با اشاره به بازی تدافعی مس سرچشمه تاکید کرد: لایههای دفاعی تیم مس سرچشمه زیاد بود و بازیکنان این تیم در نیمه خودشان تجمع کرده بودند. به نظرم اگر مس سرچشمه همیشه همینطور بازی می کرد به دسته یک بر نمیگشت.
مربی تراکتورسازی ادامه داد: بازی سپاهان و ذوب آهن مساوی شد. این نتیجه برای ما اهمیت زیادی داشت و از اینکه نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم متاسف شدیم. مالکیت توپ ما در این مسابقه 70 به 30 درصد بود، اما هر چه زدیم به در بسته خورد. چند موقعیت خوب هم داشتیم که شانس با مس سرچشمه یار بود.
باغآبادی تصریح کرد: به خاطر بازی بسته تیم مس سرچشمه مجبور شدیم سیستم بازی را از 2-4-4 به 3-3-4 تغییر بدهیم. می خواستیم با این کار حریف را دور بزنیم و از دفاع فشرده آنها عبور کنیم که این کار هم عملی نشد.
وی درباره شانس بیشتر سپاهان برای قهرمانی هم گفت: تفاضل گل سپاهان از ما بهتر است. امیدوارم مس سرچشمه در بازی آخر هم مقابل سپاهان همینطوری بازی کند و این تیم را شکست بدهد.
مربی تراکتورسازی در خصوص ماندن یا نماندن قلعه نویی در این تیم تاکید کرد: اولویت اول قلعه نویی تراکتورسازی است به شرطی که باشگاه شرایط او را بپذیرد. باشگاه، شب گذشته (شنبه شب) برنامه قلعه نویی را گرفته و روی آن کار می کند. تا چند روز دیگر همه چیز مشخص می شود.
تیم های فوتبال مس سرچشمه و تراکتورسازی تبریز در چارچوب هفته سی و سوم لیگ برتر به تساوی بدون گل رسیدند.
نظر شما