به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار مبتکرسرابی در حاشیه بازدید از غرفه نهاد کتابخانه های عمومی کشور در نمایشگاه بین المللی کتاب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به پایین بودن سرانه کتابخوانی در کشور، نیاز به فرهنگ سازی در این زمینه بسیار محسوس است و باید از طریق برنامه ریزیهای مدون و کارآمد به توسعه این فرهنگ غنی در جامعه پرداخت.
وی عنوان کرد: در این میان تشویق و ترغیب جوانان و نوجوانان به این امر از اهمیت ویژه ای برخوردار است چراکه این قشر، آینده سازان کشور هستند و مطالعه و کتابخوانی سهم بسزایی در تعالی اندیشه و فکر انان دارد.
ایجاد زمینه های افزایش انس جوانان با کتاب
این مسئول ادامه داد: برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور ناشرانی از کشورهای مختلف موقعیت مطلوبی در جهت آشنایی هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان با آثار فاخر جهانی پدید می آورد که این امر نیز موجب انس آنان با کتاب و کتابخوانی خواهد شد.
مبتکر سرابی بیان کرد: با توجه به اهتمام ویژه دولتهای نهم و دهم به مباحث فرهنگی، آینده ای روشن در انتظار این بخش است که امید می رود با تعامل و همکاری همه جانبه دستگاه های ذیربط، اقدامات مطلوبی در این زمینه صورت گیرد.
لزوم برپایی نمایشگاه های کتاب در شهرستانهای استان
وی بر لزوم برپایی نمایشگاه های کتاب در سایر شهرستانهای استان تهران تاکید کرد و گفت: در این راستا مدیرا ن مربوطه باید توجهات لازم را داشته باشند تا شاهد افزایش حضور علاقمندان به کتاب و کتابخوانی در کتابخانه های ونمایشکگاه های سطح کشور باشیم که این مسئله نقش مهمی در ارتقا فرهنگ عمومی در مقابل تهاجمات فرهنگی دشمنان دارد.
نظر شما